Раздават четвъртите лайфстайл награди

Актуални звезди се събират на светска церемония на 17 март

Раздават четвъртите лайфстайл награди | StandartNews.com

На светска церемония в клуб „Megami“ на 17 март ще бъдат раздадени четвъртите по ред лайфстайл награди в България, които събират някои от най-популярните личности у нас. „Връчването на призовете се очаква с огромно нетърпение“, споделя Ива Атанасова-IVY, лицензиант и организатор на „Lifestyle Awards“. Тв водещата и изпълнител ще е официален домакин на партито, а компания на сцената ще й прави актьорът Юлиян Рачков.

Засега е известна само една награда – за цялостен принос на Илиана Раева. В очакване на обявяването на победителите в отделните категории, определени чрез гласуване в интернет, в клуба ще дефилират изпълнители от най-популярните жанрове у нас – поп, аренби и попфолк, както и хора от  риалити формати, актьори, спортисти, модели, блогъри, инфлуенсъри, бизнес предприемачи и още познати лица от родния хайлайф.

Общо 26 са номинациите в областта на шоубизнеса, сред които са певец, певица, дует, водещ, светска двойка, моден идол, сензация, сексимвол, майка и баща на годината. Ще има отличие и за цялостно творчество. Общо 13 са номинациите в областта на бизнеса и социалния живот. Още куп популярни личности се очаква да присъстват на „Lifestyle Awards 2019“ - Криско, Тита, СкандаУ, Гери Никол, Дивна, Фики Стораро, Алисия, Емануела, Анелия...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай