Раздадоха четвъртите Lifestyle Awards

Илиана Раева и златните момичета блестяха на светската церемония

Раздадоха четвъртите Lifestyle Awards | StandartNews.com

На светска церемония в клуб Megami бяха раздадени четвъртите лайфстайл награди, които събраха най-големите звезди от родния шоубизнес. Брандът Lifestyle Awards се наложи като едно от светските събития на годината и разпределянето на призовете се очакваше с огромно нетърпение от страна на феновете и звездите. Организатор и лицензиант на събитието е Ива Атанасова-IVY. Очарователната тв водеща посрещаше българските звезди на сцената и раздаваше статуетките заедно с радиоводещият Илия Георгиев. За видео-продукцията по време на Наградите се погрижи Венелин Стефанов от PR Premium. За доброто настроение на гостите се погрижи поп звездата Георги Симеонов-JJ.

Специални гости на събитието бяха голямата българска спортистка и настоящ председател на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която блестеше в компанията  на трите ни златни момичета Катрин Тасева, Боряна Калейн и Невяна Владинова. По време на церемонията Илиана Раева взе специалната Награда за цялостен принос в развитието на българския спорт.

Победителите в отделните категории бяха определени чрез гласуване в интернет. Бяха раздадени общо 26 награди в областта на шоубизнеса. Певец на годината в категория БГ музика стана Графа, Гери Никол си тръгна с два приза – за Певица на годината в категория БГ музика и за Светска двойка на годината, където си подели наградата с актуалния си приятел Даниел Илиев. Статуетката за Хит на годината в категория БГ музика отиде при Дара, Павел и Венци Венц, който отнесе и приза Баща на годината. За Майка на годината бе обявена очарователната тв водеща и инфлуенсър Александра Петканова. Певец на годината в категория Фолк стана Фики Стораро, а с титлата Певица на годината в същата категория се окичи Емануела. Дует на годината в категория Фолк са Борис Солтарийски и Алисия, която взе приза и за Моден идол. Емрах Стораро и Малката взеха награда за колаборация във фолка, а изпълнителката си тръгна и със статуетка за най-прогресивен изпълнител. С наградата за Тийн идол на годината си тръгна Денис Теофиков, Бони получи приз за най-добър изпълнител на живо, а Андреа за видеоклип на годината. Наградата за цялостно творчество отиде в ръцете на Анелия, Царят на купона стана Илиян, а Мега хит е „Президент“ на Луна. В категория Благотворителност статуетка получи Катрин Вачева.

Още 13 статуетки бяха раздадени в областта на бизнеса и социалния живот по време на церемонията Lifestyle Awards 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай