Петък,

Първанова готова да управлява

От: Администратор -
1189
Първанова готова да управлява
A
A
A

"Аз съм отговорен политик. Изпълнявам обещаното. Няма време за лъжи, жена трябва да се грижи за държавата. Мога да управлявам България и ще посветя живота си на това - да успеем като нация". Това е мисията на лидера на НДСВ д-р Антония Първанова. Тя е един от тримата евродепутати, накарали Европейската комисия да предложи законови промени, които ЕП да гласува. За близкото бъдеще Първанова си е поставила нова цел - да работи за промяна на общата европейска политика в интерес на хората.

"Да се направи така, че повечето от парите от еврофондовете да стигат пряко до дребния и средния бизнес", иска тя. Предлага също финансираните проекти да са с добавена стойност - условие един проект да бъде одобрен и финансиран ще е колко работни места създава.

"Това ще се наблюдава пряко дали се изпълнява", каза д-р Първанова. Според нея има огромен натиск за промяна в тази посока на политиката в ЕС, от което пряка полза ще имат българските граждани, не в дългосрочен план, а още в следващите няколко години.


Всички новини от категория Лайфстайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички