НФСБ: Искаме да спечелим битката честно

НФСБ: Искаме да спечелим битката честно | StandartNews.com

София. Искаме да спечелим битката честно, да положим модел на подражание. Това заявиха от НФСБ на среща със симпатизанти на партията в София.

„Всички големи партии от статуквото имат полза от това повече гласове да останат под процента за влизане в ЕП. С най-голямо удоволствие ще гледат да елиминират потенциалната опасност други партии да влязат в ЕП. НФСБ има реални шансове, но трябва да се опазим от манипулации, да си опазим гласовете", заяви Данчо Хаджиев, съпредседател на НФСБ.

Представителят на НФСБ в ЕП Слави Бинев от своя страна заяви: „Тези избори са рубикон за патриотичния съюз. Сигурен съм, че можем да бъдем голямата изненада – големият победител на предстоящите избори."

Срещата имаше за цел организационна подготовка за изборния ден, като в нея се включиха активисти от кварталите „Лозенец"," Иван Вазов", „Хладилника" и централната градска част.

Днес предстои да се открие клуб на НФСБ за кварталите „Медицинска академия", „Стрелбище", „Гоце Делчев" и „Разсадника" на адрес: София, кв. „Стрелбище", ул."Траянова врата" № 20.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай