НФСБ иска трима в Европарламента

НФСБ иска трима в Европарламента | StandartNews.com

София. "С обединените привърженици на НФСБ, НИЕ, ГОРД, СЕК и "Целокупна България" съвсем реален резултат е Патриотичният фронт да получи три места в Европейския парламент". Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов на закриването на предизборната кампания на коалицията.

Препълнената зала на Червения кръст в София събра симпатизанти на НФСБ, които декларираха подкрепата си към партията. "Хората са уморени от статуквото, дошло е време интересите на България да се поставят над всичко - над партийните и личните. НФСБ ще даде възможност гласът на българските патриоти да бъде чут в Европа и ще работи неуморно за защита на интересите на страната ни", посочи той пред симпатизантите.

Вторият в листата - Слави Бинев, пък посочи, че изборите за Европейския парламент са избори за България. "Тази възможност не трябва да бъде пропускана, защото колкото повече истински патриоти изпратим в Европа, толкова по-голям шанс има за защита на българските интереси", отсече той. Пред събралото се множество Бинев коментира, че статуквото е омърсило думата "патриотизъм", изговаряйки я упорито и често в пълна противоположност на своите действия. "Патриотизмът трябва да вдъхва уважение, а не презрение", призова той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай