Найденов каза БАСТА на безропотното съгласие

Златина Илиева - общински координатор на БАСТА за Нова Загора, Мария Кунина - секретар на Управителния съвет, Стефан Пасков - областен координатор за Сливен, прерязаха лентата на общинския офис в Нова Загора

Найденов каза БАСТА на безропотното съгласие | StandartNews.com

"БАСТА на безропотното съгласие. Нека започнем да отстояваме националните си интереси в европейското семейство." Това заяви водачът на листата на партия БАСТА Мирослав Найденов в четвъртък следобед в Нова Загора. В навечерието на Деня на Европа - 9 май, партията откри предизборната си кампания в града сред десетки членове и симпатизанти. Събитието съвпадна и с откриването на общинското представителство на партията.

"Време е и нашите представители в Европарламента, но и управляващите у нас да отворят широко брюкселските порти за България, за българските граждани, за полагащите ни се средства и привилегии", завърши Найденов.
Емил Димитров от Съвета на ветераните на партията пожела на местната структура и присъстващите да имат куража да се борят и отстояват правата си на национално и европейско ниво.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай