Гледаме на живо Playmate Of The Year онлайн

Шоуто ще се състои без публика и ще се предава на живо напълно безплатно

Гледаме на живо Playmate Of The Year онлайн | StandartNews.com

На 13 декември от 22:00 часа ще се излъчи най-дългоочакваното лайфстайл събитие в България - финалът на конкурса Playmate Of The Year 2020. Ковид-19 и последвалият локдаун не можаха да нарушат традицията на конкурса и докато мнозина очакваха събитието да не се състои - организаторите обявиха, че вече са планирали иновативен формат за провеждането и излъчването му. Заради епидемиологичната обстановка и поради мерки за сигурност, церемонията ще бъде без публика, а финалът на ще се излъчва безплатно и изцяло онлайн на playstar.bg и по Nettera.TV+.

"Във времена на изпитания се намират нови начини да се продължи напред. Ситуацията, която пандемията провокира е трудна за всички ни, но ние рискувахме. Това което сме подготвили няма да е просто церемония за избор и обявяване на победителката - очаква ви спектакъл, по-добър и пищен от новогодишна програма", разказва за предстоящото шоу Борис Гълъбов, продуцент на събитието.

На сцената с участничките в конкурса ще се появят редица музикални величия - Мария Илиева, Иво Димчев и група "Мастило" са само част от изненади за зрителите. 

В много смисли това е финалът на знаменития формат "Playmate of the Year". Още през април Playboy Inc. спря всички живи изяви, както и хартиените си издания в по-голямата част от света. Българският "Playmate of the Year" може да се окаже, че ще е последното издание изобщо на легендарния формат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай