Дончев се обяви срещу страха в смесените райони

Дончев се обяви срещу страха в смесените райони | StandartNews.com

Търговище. „С подкрепата, която ще ни дадете, няма да позволим да има страх в смесените региони. Не ме е страх от заплахи, защото не съм сам, не се страхувайте и вие". Това каза водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев пред жителите на село Антоново, област Търговище.

„Характерно за Вашето населено място е смесеното население. Ние искаме да намерим пътя към обединението. Не искаме война и омраза, а повече българи да следват една посока и да градят, без значение от пол, възраст и етническа принадлежност", каза още Дончев.

Заедно с Томислав Дончев бяха заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Асим Адемов.

Андрей Ковачев посочи, че в несъмнено в смесените райони се наблюдава страх сред населението.

„Ние сме тук, за да Ви вдъхнем доверие, че има алтернатива и възможност. България няма време за губене, защото трябва да навакса изоставането", каза Ковачев.

Кандидатът за евродепутат на ГЕРБ Асим Адемов призова присъстващите да гласуват за ГЕРБ, защото е партия, която не разделя българите на християни и мюсюлмани и не плаши населението. „В смесените райони има две политически партии - ДПС, която насажда страх и ГЕРБ, която работи за хората", беше категоричен Адемов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай