Бареков напълни панаирна палата за старта на коалицията около ББЦ

Бареков напълни панаирна палата за старта на коалицията около ББЦ | StandartNews.com

Пловдив. Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков напълни цялата десета палата на Международен панаир Пловдив по време на старта на предизборната кампания на коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и "Гергьовден".

Няколко хиляди души го посрещната на крака и с викове "Победа", когато се качи на сцената, за да представи предизборната платформа на четирите политически партии преди предстоящия вот за Европейски парламент. "Нашата победа ще бъде победа на българския народ", обяви от специално изградената сцена в панаирния павилион Бареков. Обеща на хората в залата да работи за всеки един българин, затова призова повече избиратели да гласуват за коалицията около "България без цензура". Нужен ни е такъв вот, който ще ни даде възможност да инициираме предсрочни парламентарни избори. Ако има избори за нов парламент през октомври, през ноември ще имате нов министър-председател, обяви Николай Бареков и посочи, че той ще бъде следващия премиер.

"Аз ще бъдат първият министър-председател на България, който няма да живее и работи в София, а в българските региони, защото там е мястото на правителството", обеща още лидерът на ББЦ. След това изреди всеки един областен град в страната и отново си спечели аплодисментите на залата, в която присъства активът на ББЦ, ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" от цяла България. Пред всички Николай Бареков обеща, че ако спечели евровота, ще изправи българската държава, ще осигури високо образование на всяко българско дете и достъпно здравеопазване за всеки българин. Аз, Николай Бареков - обикновено момче от Пловдив и успял мениджър в живота ще се боря за победа на 25 май, обяви водачът на ББЦ и отново предизвика бурни скандирания за победа от страна на публиката. В този дух заяви още: "Ще отнема България от политическата олигархия и ще я върна българите. Аз ще постигна такъв резултат, че с ВМРО ще свалим завинаги ДПС от властта".

От трибуната Бареков обеща още, че ще изпревари БСП и ГЕРБ, чийто лидер Бойко Борисов по думите му трябвало да влезе в затвора, а не да говори за коалиране с "България без цензура". Имаме ясен план, ако искате наречете го "Планът Бареков" и го подкрепете на 25 май, призова още политическият водач. Преди той да излезе на сцената един по един отзад напред бяха представени останалите кандидат-депутати от листата на коалицията, които имаха персонални обръщения към залата. След Бареков за втори е номиниран Ангел Джамбазки от ВМРО. Трета е зам.-шефката на "България без цензура" Рада Коджабашева, а на четвърто място е земеделецът Румен Йончев. За старта на кампанията си коалицията подари на публиката, която се събра в панаира, спектакъл на ансамбъла на Нешка Робева и концерт на Деси Добрева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай