ВУСИ се превръща в хит сред кандидат-студентите

ВУСИ се превръща в хит сред кандидат-студентите | StandartNews.com

Висшето училище по сигурност и икономика се превръща в своеобразен хит сред кандидат-студентите. Атрактивните специалности, гъвкавите форми на обучение, актуализираните програми и изключително достъпните такси привличат всички, които искат да получат модерно образование. Младите хора се насочват към бакалавърските и магистърски програми на ВУСИ заради солидните теоретични и практически умения, които получават в процеса на обучение.

Знанията им се ценят изключително високо от работодателите, които търсят квалифицирани специалисти.
Записването тече с пълна сила, интересът и към трите професионални направления „Национална сигурност", „Администрация и управление" и „Икономика" е голям. От вуза уточняват, че и през следващите седмици ще се приемат студенти, защото напливът не спира. Имаме капацитет, преминахме успешно институционалната акредитация и можем да обучаваме 3000 души, подчертават от Кандидатстудентския център.

ВУСИ получи отлична оценка и максимална, 6-годишна институционална акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация към Министерски съвет. Всичко това гарантира, че учебната, научноизследователската и художественотворческата дейност отговаря изцяло на нормативните изисквания. Изключително високата оценка е резултат от начина, по който вуза осъществява предмета на дейността и целите като организация; за постиженията на преподавателите и студентите в научните и приложните изследвания; за високата квалификация на академичния състав; за осигурените отлични условия на материалната и технологичната учебна среда.

От ВУСИ напомнят, че актуална информация относно начините за прием в атрактивните и модерни професионални направления „Национална сигурност", „Администрация и управление" и „Икономика" можете да получите на тел. 032/260-974, 0885147422. Влезте в сайта на училището за подробности за приема -www.vusi.bg. Можете и да пишете на [email protected], както и да посетите на място Кандидатстудентския център в Пловдив, бул. Кукленско шосе 13, за да разберете повече за обучението, социално-битовите условия, възможностите за успешна и безпроблемна реализация след получаване на диплома от Висшето училище по сигурност и икономика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай