Понеделник,

Капитанът на Берое – кадем за спортни успехи в старозагорско школо

От: Failed to load user -
1650
Капитанът на Берое – кадем за спортни успехи в старозагорско школо
A
A
A

Стара Загора. Частица от вълнението и радостта на първия учебен ден в началното училище „Димитър Благоев" в Стара Загора прибавиха в. „Стандарт" и капитанът на футболния клуб „Берое" Иванов. Директорката на школото Жана Пенчева подчерта значимостта на новата инициатива на в. „Стандарт" - „Спортните чудеса" на България, която възкресява спомена за много бляскави успехи на българските спортисти.

Честта да даде старт на кампанията се падна на капитана на футболния отбор „Берое" Иво Иванов. Любимецът на много старозагорски фенове връчи на четвъртокласниците от училището книжка от друга забележителна поредица на „Стандарт" – „Чудесата на България".

Иво беше особено доволен, че по щастливо стечение на обстоятелствата книжката е посветена на прочутата Долина на тракийските царе край родния му град Казанлък. Стълбът в защитата на старозагорския тим, който продължава да бъде хита в новия футболен шампион, пожела на децата да обичат и практикуват спорта, независимо дали ще стане тяхна професия или просто хоби за здравословен живот.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията