Събота,

Ефтим Ефтимов и Роланда Ибрахими спечелиха ЕМВА конкурса

От: Администратор -
Ефтим Ефтимов и Роланда Ибрахими спечелиха ЕМВА конкурса
A
A
A

Двамата победители, заслужили стипендии от по 6000 евро, които покриват 50% от академичната такса за обучение в ЕМВА програмата на Американския университет в България, са Ефтим Евтимов и Роланда Ибрахим. Те получиха наградите си по време на конференцията на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес – устойчиви общности" днес. Резултатите от съвместния конкурс на АУБГ и Bulgaria ON AIR обаявиха Леа Бакалова, търговски директор на телевизията, и Страци Кулински, президент на Американския университет.

Ефтим Ефтимов е възпитаник на АУБГ и член на асоциацията на студентите, завършили университета. Той ще започне ЕМВА програмата с опит в банкова институция и компания за недвижими имоти. Роланда Ибрахими пък ще се включи в програмата с опит в голяма технологична компания.

Bulgaria ON AIR е социално отговорна медия и подкрепя инициативи, които помагат на българите да подобрят качеството на живота си. Приоритет на телевизията е да подкрепя и инвестира в проекти в областта на образованието - най-важната предпоставка за успешно професионално развитие и пълноценен живот.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията