Неделя,

Безплатни изпити за елитен колеж в Европа

От: Администратор -
Безплатни изпити за елитен колеж в Европа
A
A
A

Десетина престижни училища на изложение в София

Безплатни пробни изпити по английски език и математика предлагат десетина от най-елитните колежи в Европа на изложението „Средно образование в чужбина". То се провежда за шести пореден път в столичния хотел "Хилтън". Днес и утре подрастващите и техните родители може да получат пълна информация за приема, обучението и организацията на свободното време в престижните пансионни училища. Желаещите млади посетители дори ще имат възможност да се пробват в приемните тестове и ако резултатите са отлични, директно да се запишат за новата учебна година. Кандидат-учениците, които се запишат в избрания от тях колеж по време на изложението, ще получат и сериозна отстъпка.

Сред колежите, които ще се представят на изложението, е CARDIFF SIXTH FORM COLLEGE, което за четвърта поредна година е първенец във Великобритания в класацията на частните колежи според резултатите на учениците в програмата A-Level. Друг елитен колеж е d' OVERBROECK" S COLLEGE в Оксфорд - интернационално училище с едни от най-добрите подготвителни програми за кандидатстване в британски университети, както и ROYAL RUSSE, чийто патрон е Нейно Величество Елизабет II. Условията за прием ще представи и едно от най-добрите швейцарски училища - LYCEUM ALPINUM ZUOZ. Между 5000 и 10 000 евро е годишната такса за обучение в тези колежи. Сред тях е и SHAFTESBURY SCHOOL – елитният държавен колеж в Англия, създаден през 1600 г., в който учениците не плащат такси за обучение.

Повечето от тези училища приемат ученици от 10 годишна възраст нагоре, но има и такива, в които обучението започва от 1-ви клас. Между 50 и 100 българчета заминават всяка година да учат в престижни училища в Европа. Учениците имат възможност да спечелят и пълна стипендия по време на обучението си. Утвърдените традиции, високата репутация и целенасочената подготовка за успешен прием в най-добрите университети в света привличат все повече заможни българи да изпратят отрочетата си още от най-ранна възраст да се учат в чужбина. Обучението е съобразено с индивидуалните интереси и потребности на децата, развиват се умения за самостоятелно мислене. Децата живеят в комфортна и безопасна среда, в уютна обстановка. Стимулира се почтената конкуренция, а реда и дисциплината в тези училища се спазват стриктно.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички