Безплатни изпити за елитен колеж в Европа

Безплатни изпити за елитен колеж в Европа | StandartNews.com

Десетина престижни училища на изложение в София

Безплатни пробни изпити по английски език и математика предлагат десетина от най-елитните колежи в Европа на изложението „Средно образование в чужбина". То се провежда за шести пореден път в столичния хотел "Хилтън". Днес и утре подрастващите и техните родители може да получат пълна информация за приема, обучението и организацията на свободното време в престижните пансионни училища. Желаещите млади посетители дори ще имат възможност да се пробват в приемните тестове и ако резултатите са отлични, директно да се запишат за новата учебна година. Кандидат-учениците, които се запишат в избрания от тях колеж по време на изложението, ще получат и сериозна отстъпка.

Сред колежите, които ще се представят на изложението, е CARDIFF SIXTH FORM COLLEGE, което за четвърта поредна година е първенец във Великобритания в класацията на частните колежи според резултатите на учениците в програмата A-Level. Друг елитен колеж е d' OVERBROECK" S COLLEGE в Оксфорд - интернационално училище с едни от най-добрите подготвителни програми за кандидатстване в британски университети, както и ROYAL RUSSE, чийто патрон е Нейно Величество Елизабет II. Условията за прием ще представи и едно от най-добрите швейцарски училища - LYCEUM ALPINUM ZUOZ. Между 5000 и 10 000 евро е годишната такса за обучение в тези колежи. Сред тях е и SHAFTESBURY SCHOOL – елитният държавен колеж в Англия, създаден през 1600 г., в който учениците не плащат такси за обучение.

Повечето от тези училища приемат ученици от 10 годишна възраст нагоре, но има и такива, в които обучението започва от 1-ви клас. Между 50 и 100 българчета заминават всяка година да учат в престижни училища в Европа. Учениците имат възможност да спечелят и пълна стипендия по време на обучението си. Утвърдените традиции, високата репутация и целенасочената подготовка за успешен прием в най-добрите университети в света привличат все повече заможни българи да изпратят отрочетата си още от най-ранна възраст да се учат в чужбина. Обучението е съобразено с индивидуалните интереси и потребности на децата, развиват се умения за самостоятелно мислене. Децата живеят в комфортна и безопасна среда, в уютна обстановка. Стимулира се почтената конкуренция, а реда и дисциплината в тези училища се спазват стриктно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай