Златка Димитрова спечели Big Brother All Stars 2013

Златка Димитрова спечели Big Brother All Stars 2013 | StandartNews.com

София. В понеделник вечер в ефира на Нова телевизия, България избра своята любима риалити звезда. Златка Димитрова е победителят на сезона. Тя и италианецът Лео получиха най-голяма подкрепа от своите фенове.

Златка не можа да сдържи сълзите на радост от победата и същевременно тъгата от раздялата с Къщата на Big Brother All Stars 2013. Като най-голяма къщовница на сезона, Димитрова не пропусна да внесе ред за последен път в обитавания от звездите дом през изминалия месец.

Голямата награда в „Сезона на риалити звездите" е джип Hyundai, който Златка ще дари за своята кауза - да помогне за лечението на 25-годишния Боби Христов, парализиран след тежка катастрофа.

В своята последна Мисия Съквартирантите трябваше да посветят свое коледно писмо на любимите си хора и българската публика. Всеки един от тях сподели през сълзи най-съкровените си емоции, обръщайки се към родители, приятели, половинки и деца. Силните чувства се пренесоха и в студиото, където близките на звездите чуха на живо своите послания.

Златка Райкова напусна първа Къщата на Big Brother All Stars 2013, последвана от певицата Райна. Интелектуалецът Денди излезе трети сред бурни възгласи и аплодисменти. Лео завърши втори пожелавайки си „след второто си участие в шоуто да има същия успех и през следващите осем години".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай