Неделя,

Саркози: Оланд превърна президентския пост в нелепица

От: Failed to load user -
1734
Саркози: Оланд превърна президентския пост в нелепица
A
A
A

Париж. Бившият президент на Франция Никола Саркози е убеден, че сегашният държавен глава Франсоа Оланд, чиято афера с актрисата Жули Гайе стана обществено достояние наскоро, с действията си е превърнал президентския пост във Франция в нелепица, пише политико-сатиричният вестник "Канар аншене", предаде британският в. "Телеграф".

"На снимката, на която Оланд с каска на главата се измъква от дома на своята любовница, той изглежда абсолютно нелепо, както вече изглежда и президентската фигура", цитира изданието Саркози.

По информация на "Канар аншене" бившият президент отбелязал със злорадство, че самият той е успял "къде-къде по-изящно" да излезе от аналогична ситуация, имайки предвид отношенията си с Карла Бруни преди да встъпят в брак.

"Ние се постарахме възможно най-бързо да оформим официално нашите отношения с Карла, защото не исках някоя сутрин наши снимки да се появят в средствата за масова информации. Надявам се тази случка да сложи край на вечните му уроци по морал", заявил Никола Саркози. 


Всички новини от категория Шоу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията