Саркози: Оланд превърна президентския пост в нелепица

Саркози: Оланд превърна президентския пост в нелепица | StandartNews.com

Париж. Бившият президент на Франция Никола Саркози е убеден, че сегашният държавен глава Франсоа Оланд, чиято афера с актрисата Жули Гайе стана обществено достояние наскоро, с действията си е превърнал президентския пост във Франция в нелепица, пише политико-сатиричният вестник "Канар аншене", предаде британският в. "Телеграф".

"На снимката, на която Оланд с каска на главата се измъква от дома на своята любовница, той изглежда абсолютно нелепо, както вече изглежда и президентската фигура", цитира изданието Саркози.

По информация на "Канар аншене" бившият президент отбелязал със злорадство, че самият той е успял "къде-къде по-изящно" да излезе от аналогична ситуация, имайки предвид отношенията си с Карла Бруни преди да встъпят в брак.

"Ние се постарахме възможно най-бързо да оформим официално нашите отношения с Карла, защото не исках някоя сутрин наши снимки да се появят в средствата за масова информации. Надявам се тази случка да сложи край на вечните му уроци по морал", заявил Никола Саркози. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай