Шоумен защитава Берлускони с вицове

 Шоумен защитава Берлускони с вицове | StandartNews.com

Рим. Популярният италиански тв журналист и шоумен Бруно Веспа разказа два вица вместо коментар за присъдата на бившия премиер Силвио Берлускони за данъчни измами. Вицовете са в стил "Радио Ереван" с въпрос и отговор.

"Ще влезе ли Берлускони в затвора?" "Силвио Берлускони не може да влезе в затвора, защото след седмица ще бъде треньор на футболния отбор на затворниците, а след две седмици ще стане президент на футболния клуб на затворническата охрана, което ще представлява конфликт на интереси", е първият виц.

"Ще може ли Берлускони да управлява своята тв империя от затвора?" "Ще може, като обедини в една мрежа всички италиански затвори, след което да стане продуцент на шоуто "От килия в килия". Веднага ще го пуснат на свобода, за да се възстановят мирът и спокойствието в затворите", е вторият.

Веспа води престижното нощно токшоу "От врата на врата", в което италианският елит от всички свефи на дейност и най-вече политиците се надпреварват да се изявят. Той също така е прочут като заклет фен на Берлускони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай