Звезди от хитов сериал идват у нас ( снимки)

Няколко актьтора ще посетят България

Звезди от хитов сериал идват у нас  ( снимки) | StandartNews.com

Сериалът "Опасно изкушение" е една от най-гледаните продукции както в Южната ни съседка, така и в България. Хитовата сапунка вече излъчи своя финален епизод в Турция, а у нас сериалът е почти към своя край.

Добрата новина за родните фенове на "Опасно изкушение" е, че емблематична героиня Ендер Челеби, изиграна от турската актриса Шевал Сам, пристига в родината ни в компанията на още една звезда от поредицата.

Освен в киното, Шевал има супер успешна кариера на певица. Тя ще изнесе концерт в България още този декември, пише "Телеграф" по информация от мениджъра Кирил Кирилов.

„Още преди две седмици започнахме преговорите с видеовръзка по WhatsApp, още не сме се виждали. Тя има планирани доста концерти в Турция през декември и се наложи малко да размести датите, за да може да си освободи няколко дни да дойде в София. Много се зарадва на предложението ми и с удоволствие прие. Никога досега не е била в България. Още не мога да кажа датата и мястото заради договора с медийния партньор, но тези дни ще се разбере“, сподели Кирил Кирилов.

Той добави, че Шевал ще доведе и свой колега от „Опасно изкушение“, който да се появи на сцената в средата на шоуто, докато тя си смени тоалета. Дали ще е някой от съпрузите, за които се омъжва през шестте сезона, ще пази до последно в тайна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай