Звезден блясък в косите за 8 март с Рита Ора и Lidl от днес

Звездата е лице на ексклузивна селекция уреди за стилизиране на коса под мотото “Нови стилове за всеки ден”

Звезден блясък в косите за 8 март с Рита Ора и Lidl от днес | StandartNews.com

Малкото момиче, родено на Балканите, което покори голямата сцена. Тя е живото доказателство, че за мечтите и таланта няма граници. Тя е Рита Ора. Може би ви е позната от първата ѝ поява на музикалния небосклон - в клипа Jay Z към Forever Young, a може би сте я видели в последния ѝ хитов клип, заснет в България с редица талантливи родни изпълнители.

Днес виждаме Рита Ора в една различна и близка до нас светлина - като звезда на Lidl и вдъхновител на ексклузивна селекция уреди за стилизиране на коса под мотото “Нови стилове за всеки ден”. От днес, 2 март, звездният блясък е само на един Lidl разстояние, достъпен за всяка от нас през женския месец от годината. Избирайки един от уникалните и практични уреди на световноизвестната певица и съдия в британската версия на шоуто “Маскираният певец”, всяка дама може да си подари звезден блясък в косите и да добави щипка красота в ежедневието си.

Няма да увъртаме повече. Ето какво са създали Рита Ора и Lidl, за да ни зарадват точно в навечерието на най-нежния празник - 8-ми март: няколко различни четки за коса с горещ въздух, два вида маша за коса, четка за изправяне, сешоар и любимата на много дами ретро преса - за по-специалните случаи. Всичко това идва с инструкции за употреба и, разбира се, на добре познатата на всички Lidl клиенти, оптимална цена. Красотата не трябва да бъде нещо непостижимо, даже напротив - удоволствие, което може да си подарим наред с пазара за вечеря след работа от близкия Lidl.

Тази достъпна алтернатива на скъпите марки за стилизиране ще ви зарадва със своята високофункционалност, която с лекота прави косата изящно мека, с кашмирен блясък и издръжливост на резултатите. Специалното кератиново покриете максимално щади косата при топлинна обработка и допълнително придава нужната защита. Ако искате да се възползвате от звездния стил, който ви очаква във всички 116 магазина на Lidl в цялата страна, трябва да побързате, защото ексклузивната серия ще бъде налична от днес до изчерпване на количествата.

С интерес забелязахме, че популярният инфлуенсър Dr. Modern Mommy - домакиня, супермайка на три деца и вдъхновение, че всички можем да се справим с разнообразните роли на модерната жена, вече изпробва уредите от колаборацията на Lidl и Рита Ора. Тук, можете да видите каква е прическата, която е избрала Тина и какви са впечатленията ѝ от новата серия инструменти за коса.

Остава само да ви подскажем, че ако маркирате вашата карта Lidl Plus при покупката на някой от продуктите от специалната серия за коса, автоматично получавате допълнително предимство. Дигиталната бележка в приложението добавя още 30 дни възможност за връщане на закупените нехранителни продукти, с което срокът се удължава до общо два месеца. A гаранцията се съхранява грижливо за целия срок на нейната валидност в телефона ви, без да ви се налага да пазите хартиени бонове.

И не забравяйте, мили дами, че женствеността не бива да се чества само в един единствен ден в годината, затова наслаждавайте се непрестанно на своята вътрешна и външна красота. От днес с вдъхновение от Рита Ора и Lidl.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай