Звезда от Народния: Селянията е в душата

Александра Василева се оплака от нелеп инцидент

Звезда от Народния: Селянията е в душата | StandartNews.com

Куче е нахапало актрисата от Народния театър "Иван Вазов" Александра Василева. Това разкри самата тя в социалните мрежи. Инцидентът е станал късно вечерта след първото за годината представление, в което звездата от сериала "Седем часа разлика" е участвала. 

"Има странни дни... Има прекрасни дни като вчера и миналия ден, изпълнени със смисъл, заради възможността да упражняваш професията си (имам предвид двете представления на "Капитал(на) грешка"). Възторзи... Публика... И има наистина странни дни като днешния, в който се върнах на къщата, изведох на разходка кучето, налетя ми един пес, изпохапа ме по прасеца, след което стопанинът му, който се оказа горски, с усмивка ми обясни, че кучето му бягало от къщата, че нищо не можел да направи и че кучето му хапело избирателно. Дори не се извини. С две думи - мизерия. Селянията не е на село. В душата е, начин на мислене е. "Аз ше си живеем как на мен ми е добре, па ти се оправяй, мойто куче си бега, ако искаш да те заведа на доктор", пише Василева във Фейсбук 

Разбира се, последователите й се притесниха за здравето на актрисата и веднага я попитаха дали е добре и дали има нужда от нещо, с което да й помогнат. "От инжекция против тетанус. Утре. Добре съм, само не знам как да си укротя беса спрямо тоя Безхаберник, с кучето, което няма ваксина против нищо", отвърна Василева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай