Зоран с първи думи след победата. Как спечели "Сървайвър"

Това за мен беше най-готиното преживяване в живота, каза той

Зоран с първи думи след победата. Как спечели "Сървайвър" | StandartNews.com

В истински спектакъл се превърна битката за наградата от 150 000 лева и титлата "Последният оцелял" в "Сървайвър"! Победителят в есктремното риалити Зоран Петровски сподели за емоциите от победата в ефита на bTV.

"Това за мен беше най-готиното преживяване в живота. Уникално преживяване, което няма да го забравя никога в живота. Много съм горд, че успях да го направя", каза Зоран.

"Като режисьор си направих режисьорска подготовка. Преди да вляза, изгледах всички възможни сезони на "Сървайвър" по света и се запознах с игрите, които се повтарят", сподели той.

"Искам да кажа, че тази игра съм бил всичко, но не и стратег. Има хора, които играя с главата; има хора, които играят със сърцето - аз играх със сърцето си", допълни Зоран.

"В нито една секунда не съм помислил дали ще е правилен или грешен ход. Когато душата ми каже "Направи го!", аз го правех, дори да е грешно", сподели той.

"Опитвах се много да манипулирам, но не знам доколко съм успял да режисирам процеса", признава Зоран.

"В интерес на истината исках тази игра да я играя глуповато честно. Исках да съм прекалено откровен и честен, да не лъжа. Това ги сдухваше хората", сподели той.

Зоран сподели, че това му е помогнало с повечето от участниците да остане в добри отношения и до ден-днешен.

"Това беше много истинска игра с готини емоции", обобщи в края на разговора той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай