Зловещо! Хари и Меган на косъм от трагедия като с принцеса Даяна

Бясно преследване по пътищата в САЩ

Зловещо! Хари и Меган на косъм от трагедия като с принцеса Даяна | StandartNews.com

Зловещо разкритие направи говорител на блудните херцози Хари и Меган. Двамата са били въвлечени в опасна гонка на пътя в САЩ, предаде Би Би Си.

По информация на Ройтерс херцозите на Съсекс са били преследвани от папараци, предаде БЛИЦ.

На 31 август 1997 г. майката на Хари - принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа. Тя бе на романтична ваканция с любовника си Доди ал Файед във Фланция, по време на която бяха непрекъснато преследвани от папараци.

Принц Хари, Меган и майка й са участвали в "почти катастрофално преследване с коли", включващо папараци, каза говорител на принца.

Инцидентът се e случил, след като херцогът и херцогинята на Съсекс са присъствали на церемония по награждаване на организацията за подкрепа на правата на жените „Фондация Мис“, на която Меган получи приза „Жена с визия“ в Ню Йорк във вторник.

В изявление говорителят на принца каза, че "безмилостното преследване" е продължило над два часа.

Те добавиха, че това е довело почти до сблъсъци с други шофьори на пътя, пешеходци и полицаи.

„Въпреки че да бъдеш публична личност идва с известен интерес от страна на обществеността, това никога не трябва да става за цената на ничия безопасност“, каза говорителят.

„Разпространението на тези изображения, предвид начините, по които са получени, насърчава силно натрапчива практика, която е опасна за всички участници.“

На снимки, появили се в социалните медии, се виждат Хари, Меган и майката на херцогинята Дория Рагланд, които си тръгват с такси от събитието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай