Живият Нострадамус с шокиращи разкрития за извънземните и Вселената

Атос Саломе говори пред "Дейли Стар"

Живият Нострадамус с шокиращи разкрития за извънземните и Вселената | StandartNews.com

Самопровъзгласилият се мистик Атос Саломе твърди, че изпълнената с конспиративни теории американска въздушна база Зона 51 крие триизмерен подземен портал, който ще разкрие истината за извънземните, пише в. "Дейли Стар".

„Живият Нострадамус“, чиито предсказания включват смъртта на покойната кралица на Великобритания, казва, че „тайните, пазени в Зона 51“, съдържат доказателства за „ извънземен живот в триизмерен портал“.

Малко места в света са обвити в такава мистерия като база на военновъздушните сили на САЩ с площ от 2,3 милиона акра в отдалечения щат Невада, САЩ.

А самопровъзгласилият се мистик Атос Саломе каза пред Daily Star, че мястото крие ключа към „пълната промяна на нашето разбиране за Вселената и нашето място в нея“.

„Възможността за триизмерен портал повдига въпроси относно съществуването на извънземен живот и произхода на появите на НЛО през  изминалите години“, каза Саломе.

„Разкриването на тази космическа конспирация може напълно да промени нашето разбиране за Вселената и нашето място в нея", казва още той.

Разкритията му идват след като ветеранът от военновъздушните сили на САЩ Дейвид Груш преди два месеца заяви, че Пентагонът крие от Конгреса доказателства за извънземни космически кораби.

В поредица от бомбастични обвинения той твърди, че правителството на САЩ има строго секретна програма за възстановяване на НЛО , че притежава "нечовешки" космически кораб и са били засичани НЛО, големи колкото "футболни игрища", летящи над Земята.

Саломе добавя: „Разкриването на тайните, пазени в Зона 51, НЛО и скорошните твърдения на Груш може да хвърлят светлина върху древни мистерии и да се предизвика нова ера на открития и иновации.

В края на краищата, ако тайните на Зона 51 бъдат разкрити, това може да разклати доверието в държавните институции и да предизвика движение на въпроси и търсене на прозрачност по целия свят.

Ще бъде решаващ момент за човечеството да преосмисли връзката си с властта и да потърси нова форма на управление, основана на истината и отчетността“.

Бившият офицер от разузнаването свидетелства на изслушване в Конгреса на 26 юли, където законодателите чуха разкази от първа ръка за наблюдения на НЛО от бивши военни, за да разберат какво знае правителството на САЩ за UAP (неидентифицирани въздушни явления) и дали е необходима по-голяма прозрачност по този въпрос. 

„Тази перспектива за отваряне на портал към други измеренията предизвиква не само интереса на научната общност, но и на населението като цяло“, категоричен е Саломе.

„Възможността най-накрая да получим отговори за съществуването на извънземен живот и разкриването на мистериите на Вселената е мощен стимул за напредъка на знанието и еволюцията на обществото като цяло“, добавя той, пише "Блиц". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай