Жени VS Зорница - рунд 2

Жени VS Зорница - рунд 2 | StandartNews.com

Калканджиева и Линдарева са съпернички в конкурса "Секссимвол на годината"

Жени Калканджиева и Зорница Линдарева пак влизат в дуел. Само че не за сърцето и леглото на Тачо, а в конкурса "Секссимвол на годината", обявен по традиция от светското издание paparazzi.bg.

Двете ще си оспорват челното място и с Албена Вулева. До момента устатата тв журналистка води с едни гърди пред шефката на "Визаж" и моделката. Организаторите смятат, че попадането на блондинката сред отличниците се дължи най-вече на зрелищните скандали, които тя спретна, докато участваше в последното издание на шоуто "ВИП брадър" миналата година.
В категорията "Секси двойка" борбата ще е между Петко и Яна Димитрови, Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева, футболиста Благой Георгиев и неговата любима, 18-годишната Куини-Алис Николова. За най-сексапилни популярни майки се състезават танцьорката и фитнес гуру Биляна Йотовска и адашката й, плеймейтката Евгениева. Титлата "Риалити секссимвол" пък ще си оспорват Елена Кучкова, Бориса и Кали. Гласуването продължава и днес във Фейсбук, победителите ще станат известни довечера на парти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай