Жени флиртува с Мартин, Евгени - бесен

Жени флиртува с Мартин, Евгени - бесен | StandartNews.com

Калканджиева остана в къщата на "ВИП брадър", след като мъжът й Тачо изхвърча от там заради шамара, който удари на Зорница Линдарева, съобщава ПИК. "Колко пари ще изгуби сега!", бе единственият коментар, който Жени направи преди вечер и веднага си намери нов мъжки обект, към когото да насочи интереса си. Тя се прикотка към бившия си любовник Мартин Мартинов, видяха зрителите на живото излъчване на шоуто в интернет. Манекенът отговори позитивно на атаките й, само и само да докаже, че не е гей, какъвто етикет му бе лепнат от съквартирантите.

В последните дни той бе особено близък с Евгени Минчев, когото уж ненавиждаше заради факта, че флиртува с него. Моделът в началото обвини светския хроникьор, че ще му навлече неприятен имидж със свалките си, но после станаха първи дружки и бяха неразделни до понеделник вечер. Тогава Мартин преориентира интереса си към Жени и това създаде нов конфликт в Къщата - между Калканджиева и Минчев. Евгени побесня още при първото усамотяване между манекена и бившата шеста по красота в света и заплаши да се саморазправи с нея за кражбата на сексапилния му приятел. Жени пък обясни, че Мартин твърдо не си пада по мъже и затова няма какво да дели с Евгени.

Майката на Зорница пък много се притеснявала, че последните панаири в Къщата на виповете ще се отразят неблагоприятно върху чедото й. "Много стрес й се събра. Може да й се върне булимията и тогава просто ще я загубя. Целият формат е една манипулация и съжалявам, че детето ми влезе в него", безпокояла се Виолета Линдарева. Тя не можела да понесе обидата, че някакъв Тачо е ударил шамар на щерка й, още повече, че двамата все още се чували и виждали, съобщава Lifestyle.bg
В социалните мрежи вече коментират и това, че Тачо е бил най-интересният участник в шоуто. "Продуцентите едва ли биха се разделили с него, освен ако не е имало "обаждане отвън" за неговото изгонване", пишат фенове на шоуто.

Самият Тачо сподели пред Гала по Нова вчера, че не съжалява за шамара, който е ударил на Зорница, нито за искрените си думи в момента, когато бе пиян в Къщата. Именно тогава той разкри, че с Жени от години не живеят заедно и че бракът им е един фарс. "Тя си има любовници и от 6 месеца пътува до Бургас, Варна и Рим", каза Тачо.

А на въпроса на Гала защо не се развеждат с Жени, като имат толкова проблеми, Тачо не можа да отговори. Само призна, че финансовият момент е основен фактор в тяхното семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай