Жената на Уил Смит с първи думи за шамара на Оскарите

Въпреки че минаха повече от три месеца от инцидента, Джейда Пинкет Смит го коментира за пръв път

Жената на Уил Смит с първи думи за шамара на Оскарите | StandartNews.com

Актрисата Джейда Пинкет Смит за пръв път коментира ситуацията на наградите „Оскар“, когато съпругът ѝ Уил Смит удари шамар на комика Крис Рок, след като той си позволи да направи коментар за плешивостта на Джейда.

„Надеждата ми е, че тези двама интелигентни и способни мъже ще имат възможност да излекуват отношенията си“, каза тя в собственото си токшоу. „Надявам се, че ще разговарят и ще се сдобрят.“

Ситуацията се превърна в голям проблем за Уил Смит, на когото беше забранено да посещава церемонията по раздаването на най-големите кинонагради за период от 10 години. И то точно след като успя да спечели първия „Оскар“ в кариерата си.

Гневът на Уил Смит беше предизвикан от това, че липсата на коса при Джейда не е нейно лично решение. Съпругата му е болна от алопеция – заболяване, което причинява косопад.

Положителната страна на неприятната ситуация е, че покрай шума, който се вдигна около шамара, повече хора научиха за заболяването на Джейда. От нощта на оскарите много хора, които имат същия проблем, са се свързали с нея, за да споделят преживяванията си.

„Използвам момента, за да дам на останалите хора с алопеция възможност да разкажат историите си, за да разбере светът какво всъщност е алопецията“, каза още Джейда, предаде ladyzone.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай