Скандалът с Тити трещи! Жената на Тото избухна

Ето какво каза тя

Скандалът с Тити трещи! Жената на Тото избухна | StandartNews.com

Скандалът, който се зароди след разговора между Тити Папазов и Тото, беше неизбежен. Особено заради случая с 18-годишното обезобразено по особено жесток начин момиче, който буквално взриви държавата.

В крайна сметка Тото го отнесе сериозно, а жена му Кристин не издържа и скочи да го защитава след атаките, че се хили, докато баскетболният спец разказва как остригал бивше гадже.

"Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започна. Как е възможно да извъртите така нещата, че пак Тото да ви е виновен? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е срам? Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам", това пише Кристин в социалните мрежи, бясна след реакциите.

И продължава така:

"Винаги помага на майки с колички, на хора попаднали в ситуация на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … ума ми не го побира вие какъв го направихте! И сега е времето всички вие ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим само, за да не ни нападнат няколко малки, неудовлетворена от живота душици.

Та Тото не спира да обяснява на сина си, че жена не се удря, не се обижда и не само на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте? Човекът дори не е разказал собствена история? Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли?А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се очаква, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е съгласен ли? Или да се заяжда с тях? Та нали в такъв случай, никой няма да дойде, никой няма да си разкаже историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие! И защо за Бога ви е виновен водещия за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или НОВА са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир? Защо тогава не питате: "Как може да се дава трибуна на тези… ".

Ааа и друг въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: "Еее браво бе Тото, ти даде трибуна за тази мъдрост"?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, умишлено и целенасочено човек в нещо, което не е (в случая, че подкрепя насилието или е насилник), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава! Вие сте също толкова изроди! Запомнете го добре.

Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със "Свобода или смърт" пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и веднага е плюл по Тото, защото е страшен патриот, ама ето, че живота го поставя в ситуация и какво да видим - изрод. Ей така Господ и вас ще ви постави пред изпитание и ще разберете колко дребни душици стее, но аз вече го знам!

Та нали утре някой ще стрелне с пистолет през прозореца, ще стане беля и АЙДЕЕЕ пак Тото е виновен, защото Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие сериозно ли не виждате колко е нелепо? Не може за всяка случка Тото да е виновен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкова успешно. А вие се замислете наистина ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо нередно. Смехът не те прави насилник, не те прави лош човек!

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате наистина какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, така както плюят мишите - гласно!, защото не знам този човек как издържа. На мен ми писна да си мълча!", написа Кристин.Междувременно и Тити Папазов коментира интервюто, в което разказва как остригал свое гадже."Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент.

Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15 март и инцидент отпреди 28 години. Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а. Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави", обясни баскетболният треньор пише БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай