Жега в живота за Черната Златка. Нов мачо (СНИМКА)

Първа снимка на мъжа в живота й

Жега в живота за Черната Златка. Нов мачо (СНИМКА) | StandartNews.com

Жега в живота на Черната Златка. Тя отново се носи отново на крилете на любовта. Златка Димитрова реши да сложи край на всички спекулации относно това дали има мъж до себе си и го показа на първа снимка в Инстаграм, съобщи БЛИЦ.

За никого не е изненада, че новото гадже на Черната Златка е отново нацепен батка с татуировки. В последните години тя се е отдала на усилени тренировки във фитнес залата и съвсем естествено да търси такъв човек до себе си.

"Аз и Ти в себе си…..", е написала Златка под снимката, която е качила и съответно обявила новата си връзка. Лицата на влюбената двойка са скрити и не можем да разберем как всъщност изглежда той.

Но пък от малкото, което се вижда, става ясно, че е с много татуировки по цялото тяло и има добра физика, което е едно от изискванията на Златка към мъжете напоследък.

"Всичко остави в историята си,бъди здрава и много щастлива и не робувай на жълтици", съветват я в социалните мрежи.

Припомняме, че последната афиширана връзка на Златка е с фитнес гуруто Кирил Танев. Тя изпита сериозно разочарование от него, след като я изостави и се хвана с милионерка. А с тази снимка сега слага край на слуховете, че ходи с възрастен и женен мъж. От малкото, което се вижда на снимката, можем да сме сигурни, че не става въпрос за възрастен мъж, а за здрав, прав и млад мачо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай