Жалба за изнасилване прати сина на фолкпевец в ареста

Жалба за изнасилване прати сина на фолкпевец в ареста | StandartNews.com

Жалба за изнасилване изпрати в ареста сина на бургаския фолкпевец Найден Милков. 29-годишният му наследник Димитър е бил задържан в събота около обяд за 24 часа.

Арестът е бил разпореден, заради оплакване от млада жена, която съобщила в полицията, че е изнасилена от Димитър. Според нея това се случило в ранните часове в събота, малко след като си тръгнала от дискотека в Бургас. В бара бил и Димитър със свои приятели. Случайно или не, но когато момичето напуснало заведението, Димитър също си тръгнал. От полицията отказаха коментар дали тя доброволно е отишла в апартамента, тъй като по случая тече разследване.

Запознати със случая твърдят, че двамата са се познавали, но никога не са били гаджета. Бащата на Димитър пък бил добър познат с бащата на момичето.

Преди 15 години бившият бос на Първа Частна Милиция Найден Милков се опита да гради кариера в попфолка и направи дует с любимата си Тони Дачева. Успоредно с това се занимаваше и с политика, дори влезе и в общинския съвет на Бургас. След края на връзката им, той се отказа едновременно и от от чалгата и от политиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай