Завидяха й! Голяма новина за Деси Слава

Какво обещава блондинката

Завидяха й! Голяма новина за Деси Слава | StandartNews.com

Певицата Деси Слава сподели на феновете си голяма новина, като не скри радостта си за нея. Хитовата изпълнителка отново бележи успех зад граница, който трябва да бъде аплодиран. 

Блондинката е развълнувана и видимо не може да скрие радостта, която изпитва в този момент. А със сигурност има много колежки, които в този момент й завиждат и искат да бъдат на нейното място. 

Нейното музикално видео към песента "Поискай от мен" беше номинирано за наградата за "Най-добро музикално видео" от престижните филмови награди Septimius Awards. Церемонията по връчването на статуетките ще се проведе на 26 септември в град Амстердам, Нидерландия.

Тази година Septimius Awards събират на едно място талантливи артисти, режисьори и популярни личности от цяла Европа и света. Ще бъде емоционално и вълнуващо събитие, което ще обедини музикални фенове и професионалисти от целия свят. Десислава обяви, че с нетърпение чака да се види с публиката отново на сцената в Амстердам.

"Поискай от мен" е един от последните творби на Десислава и вече е освоила милионите сърца по света. Номинацията й за Best Music Video очевидно е признание за уникалната визия, изпълнение и креативност, които присъстват в видеото. Феновете на певицата с нетърпение чакат да видят дали нейното творение ще триумфира на едно от най-престижните киносъбития в света.

Всички фенове, които любопитстват какво ще стане на 26 септември, с нетърпение очакват да видят кой ще спечели Best Music Video на Septimius Awards. Деси Слава обещава да представи уникално изпълнение на сцената, а покровителите на събитието разкриха, че най-добрите режисьори и професионалисти в индустрията ще присъстват на церемонията. Нейната номинация е само доказателство за това, че Деси Слава се превръща в истинска сила на музикалната сцена, достойна да бъде отличена за усилията си./show.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай