Защо руски полицаи посетиха през нощта вокала на "Рамщайн"?

Тил Линдеман ще участва във фестивал в Твер

Защо руски полицаи посетиха през нощта вокала на "Рамщайн"? | StandartNews.com

Излязоха подробности за полицейската проверка на лидера на германската група Rammstein Тил Линдеман, който дойде в Русия, за да участва във фестивал. Както съобщи " Интерфакс ", през нощта при музиканта са дошли представители на правоохранителните органи .

Според източника причината за посещението на полицията е да предупредят артиста за необходимостта от спазване на ограниченията за публични събития поради коронавируса. „На Линдеманн беше издадена заповед да не нарушава  мерките във връзка с концерта в региона на Твер , който беше планиран въпреки ограниченията за провеждане на масови събития“, се казва в изявлението.

По -рано стана известно , че полицията е дошла при Линдеман в хотелската му стая в село Завидово, Тверска област. Снимки се разпространиха в мрежата, в която лидерът на Rammstein стои до група служители на реда.

Известно е, че Линдеманн ще стане хедлайнер на Международния фестивал на военната музика „Спасска кула“. Мениджмънтът на събитието подчерта, че изпълнителят ще бъде „специален гост“ и ще се представи на Червения площад на 4 и 5 септември.

Услугата Avito е рекламирала продажбата на билети за концерта на лидера на германската метъл група Rammstein Тил Линдеман . Руснаците са започнали да разпродават билетите си след информацията, че полицията е дошла при музиканта. Това съобщава каналът Telegram на изданието „ Известия“ .

Билети за концерта на 29 август бяха пуснати за продажба от няколко потребители едновременно. Най -евтиният от тях в сектора близо до сцената струва 1,5 хиляди рубли. За пет хиляди рубли можете да си купите карта за концерт, тениска и билет за лотария.

Полицаи атакуваха вокалиста на "Рамщайн"

Линдеман е автор на стихосбирките „Нож“ (Messer) и „В тиха нощ“ (In stillen Nächten). Музикантът играе в осем филма и участва в създаването на саундтрака към филма на Тимур Бекмамбетов "Девятаев". Като част от този проект Линдеман записва кавър на известната съветска песен „Любим град“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай