Защо мъка и депресия погълнаха Уилям

Принцът става свидетел на последствията от опустошителен инцидент

Защо мъка и депресия погълнаха Уилям | StandartNews.com

Принц Уилям разкри, че е бил погълнат от мъка и депресия, след като става свидетел на последствията от опустошителен инцидент, пише „Дейли мейл“. В забележителна проява на откровеност херцогът описва как терзанията му го карат да се чувства сякаш „целият свят умира“. Тази психологическа криза идва, след като той помага за спасяването на живота на тежко ранено момче, само няколко години по-голямо от сина му принц Джордж, докато работи като пилот на хеликоптер-въздушна линейка.

В откровен подкаст, който ще бъде излъчен утре, бъдещият крал описва как е бил дълбоко засегнат от преживяното през този ден. Обзет от депресивни чувства, той казва, че сякаш „нещо се е променило“ вътре в него.

Седмици по-късно отчаянието му се засилило. „Бе все едно някой е сложил ключ в ключалката и я е отворил, без да съм разрешил това“, казва той. И добавя: „Просто усещаш болката и страданието на всеки. И това не съм аз. Никога преди не съм го чувствал“.

Принцът описва как разговорите с колеги и срещата със семейството на момчето му позволяват да победи демоните си с течение на времето. Уилям има предвид автомобилна катастрофа през 2017 г., при която мозъка на петгодишния Боби Хюз е увреден.

Снощи майката на момчето, 40-годишната Карли, каза: „Уилям ни разказа как му е въздействало като на баща и как е почувствал болката ни“. „Той е невероятен. Погледнах го в очите, и честно, той има добро сърце”, добави тя.

Принцът по забележителен начин разкрива душевното си състояние в 38-минутна програма, озаглавена „Принц Уилям: Време за разходка“, записана за аудио поредица на Apple, в която известни личности, разхождайки се, споделят спомени и избират три любими песни.

Уилям избира да измине три мили в имението Сандрингам в Норфолк между църквата „Света Мария Магдалена“ и дома му в Анмер Хол – маршрутът, по който обикновено минава със семейството си на Коледа.

Освен за своята душевна травма, той трогателно разказва за лични моменти, които са оформили неговия живота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай