Защо Хари се срамува да се завърне у дома

Биографите на британското кралско семейство се съмняват, че принцът ще отиде във Великобритания през 2022-а

Защо Хари се срамува да се завърне у дома | StandartNews.com

Биографите на британското кралско семейство се съмняват, че принц Хари ще дойде във Великобритания през 2022 г., и посочиха две причини, поради които това едва ли ще се случи, пише Daily Mail.

Журналистът Том Бауър, който написа биография на принц Чарлз и сега работи върху биография на Меган Маркъл, смята, че Хари се срамува да се срещне с роднини заради разобличаващата книга, която ще издаде през есента. Според него Хари вече знае какво ще напише и просто не може да се върне при кралското семейство и да се преструва, че нищо не се е случило.

Брайън Хоуи, официалният биограф на принцеса Ан, не изключва през април Хари да дойде на годишнината от смъртта на принц Филип. Но това ще бъде последното му посещение, след което той няма да се върне във Великобритания до края на годината. Хоуи посочи още една причина за това решение. Според него това се дължи на нежеланието на принца да отклони вниманието от кралицата, която празнува 70-годишнината от царуването.

„Много се съмнявам, че ще дойде отново в годината на платинения юбилей на кралицата - и това е добре от негова страна. Защото ако той дойде, ще отклони много внимание от кралицата, а в кралското семейство никой не иска да отклони вниманието от Нейно Величество в такава година. И ако Меган дойде, можете да си представите какви тълпи ще се съберат. И двамата все още са обичани в Обединеното кралство, особено от младите хора”, смята Хоуи.

По-рано беше съобщено, че принц Хари е получил най-малко $20 милиона за мемоарите, пише "Марица". Изданието Page Six твърди, че внукът на Елизабет II тайно е работил върху книга с мемоари в продължение на една година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай