Защо Хари плака след юбилея на кралицата

Херцозите на Съсекс не изглеждаха в добро настроение на летището в Санта Барбара, когато се върнаха в Калифорния

Защо Хари плака след юбилея на кралицата | StandartNews.com

Принц Хари бил забелязан да бърше очите си, когато се прибирал в дома си в Монтесито след кратката визита в родината му Великобритания за платинения юбилей на баба му кралица Елизбает Втора, твърдят запознати. Това даде повод за предположения, че е плакал. 

Хари и Меган Маркъл не изглеждаха в добро настроение на летището в Санта Барбара, когато се върнаха в Калифорния, след като бяха ледено посрещнати от брат му, принц Уилям, който даже не присъства на първия рожден ден на племенницата си Лилибет, пише "Radar online".

Запознати подозират, че Хари страда от цялата тази ротация на живота му на съвсем различни градуси. Той вече е в графата "роднина втора линия", след като с Меган захвърлиха титлите си и напуснаха кралското семейство, за да живеят в САЩ. А отхвърлянето на маслиновата клонка от Уилям, съвсем го съкрушило. На Хари му липсва животът на кралска особа, отбеляза и "Експрес". 

"Daily Mirror" съобщава, че специалисти по четене на устни са разкрили как Меган го утешава по време на благодарствената служба за Нейно Величество в катедралата "Сейнт Пол", с думите: "Всичко ще бъде наред".

Кралският експерт Ингрид Сюард разказа, че подредбата на местата в "Сейнт Пол" е имала за цел да попречи на принц Хари и принц Уилям да се изправят лице в лице.

Ингрид каза пред "Fabulous": "Извинението беше, че херцозите на Съсекс вече не са официално членове на фамилията и трябваше да заемат буквално задните места". От двореца не искали да има снимки, които да разкрият някаква вражда между братята. "На Хари му е трудно да преглътне, че вече е "кралски член от втория ред", казва още тя.

Двойките бяха от противоположните страни в катедралата - докато Кейт и Уилям седяха на първия ред с принц Чарлз и Камила, Хари и Меган бяха до братовчедките си принцеси Юджийн и Беатрис и съпрузите им Джак Бруксбанк и Едоардо Мапели Моци.

Кралският експерт Ричард Кей твърди, че подредбата на местата показва "публичната реалност" на плъзгането на Хари надолу по кралския ред, и така "истинските звезди на шоуто" били Чарлз, Уилям и Кейт.

Хари и Меган поканиха Уилям, Кейт и трите им деца да се присъединят към тях за партито за рождения ден на Лилибет във "Frogmore Cottage", в Уиндзор, в събота в опит да оставят драмата зад гърба си.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж обаче отказаха.

Хари и Меган напуснаха Лондон, без да прекарат никакво самостоятелно време с Уилям и съпругата му - нито пък децата им, Арчи и Лили, се видяха с братовчедите си, съобщи "Page Six", предаде "Дир".

В крайна сметка истински звезди на този празник бяха по едно дете от всеки брат - Луи на Уилям с палавото си поведение, и Лилибет, която за първи път показаха пред публика и стана на една годинка. Жалко, че дори такава сладурана и големият й повод, не успяха да стопят леда между братята.

Припомняме, че разривът в отношенията настъпи след интервю пред Опра, което Хари и Меган дадоха преди две години и намекнаха, че в двореца има расизъм спрямо нея. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай