Захапаха Мадона заради почти порно в ТикТок

Движенията й наподобяват стрийптизьорка, следва и друго...

Захапаха Мадона заради почти порно в ТикТок | StandartNews.com

Попзвездата Мадона показа видео с предизвикателно еротичен танц на границата с порното, заради което бе разкритикувана в социалните мрежи, пише британският в. "Сън".

На публикуваните в ТикТок кадри 63-годишната певица танцува с черен дантелен корсет и мини-прашки и показва близък план на лицето си с помощта на филтър, който създава ефекта на лунички и лилаво червило върху него. Движенията й наподобяват стрийптизьорка, преди да започне захвърлянето на оскъдните й дрешки по тялото.

Отбелязва се, че абонатите не за първи път критикуват звездата за нецензурно съдържание. „Мадона, моля те, спри... Почти шест сутринта е, какво правиш?“, „Обичам Мадона, но какво се случва с нея напоследък?“, „Сериозно съм притеснена“, коментираха потребителите.

Някои юзъри обаче реагираха благосклонно на тези кадри: „Вие я нападнахте, но аз се надявам, че на нейната възраст ще бъда също толкова уверена в себе си“, „Спешно ми трябва телефонът на Мадона“.

През февруари Мадона беше объркана с американската телевизионна звезда Ким Кардашиян. Певицата позира топлес, прикривайки голите си гърди с дълга коса. В публикуваното селфи знаменитостта бе с няколко бижута, включително колие, висулка със сърце и кръстосан гердан. Феновете обърнаха внимание на приликата на звездата с Ким Кардашиян и я осъдиха в коментарите под публикацията за прекомерно ретуширане.

@madonna

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай