Заговорът Коронавирус

За­ра­за­та е би­о­ло­ги­чен ек­спе­ри­мент, кой­то се раз­прос­тра­нява чрез пе­та­та ге­не­ра­ция мо­бил­ни мре­жи

Заговорът  Коронавирус | StandartNews.com
  • За­ра­за­та е би­о­ло­ги­чен ек­спе­ри­мент, кой­то се раз­прос­тра­нява чрез пе­та­та ге­не­ра­ция мо­бил­ни мре­жи
  • Сле­дов­ни­ци­те на Ору­ел са убе­де­ни, че вак­си­ни­те ни чи­пи­рат, а 5G ще ни пре­вър­не в кук­ли на кон­ци

Коронавирусът е биологичен експеримент. Създаден е в китайска или американска военна лаборатория и се разпространява през 5G, като би могъл да зарази всеки човек през телефона или компютъра му. 5G технологията излъчва такова количество радиация, че отслабва човешката имунна система и тя става податлива на новата зараза. Доказателството - хиляди птици в Нидерландия са умрели при тест на базова станция на мрежата от пето поколение...

Илюминатите, финансирани от Сорос, Ротшилд и Рокфелер, са създали коронавируса в Китай, за да наложат Новия световен ред...

Ко­ро­на­ви­ру­сът всъщ­ност не е ви­рус. Вез­де­съ­щи­ят съ­ос­но­ва­тел на Microsoft Бил Гейт­с е изоб­ре­тил тех­но­ло­ги­я­та, за да обез­лю­ди све­та...

Вак­си­ни­те, ко­и­то се раз­ра­бот­ват сре­щу ко­ро­на­ви­ру­са, всъщ­ност са чи­по­ве, ко­и­то ще бъ­дат им­план­ти­ра­ни в хо­ра­та, за да бъ­дат кон­тро­ли­ра­ни...

Ня­ма как да не сте по­пад­на­ли на по­не ед­на от те­зи вер­сии за чу­ма­та на Х­Хт век, осо­бе­но в ме­се­ци­те на со­ци­ал­на изо­ла­ция, ко­га­то лип­са­та на на­уч­на ин­фор­ма­ция за Ко­вид-19 ро­ди кон­спи­ра­тив­ни те­о­рии на ки­лог­рам. Най-ус­той­чи­ва от тях се ока­за връз­ка­та на ви­ру­са с 5G мре­жа­та. Днес все­ки враг на мо­бил­ни­те тех­но­ло­гии из­тък­ва ка­то ар­гу­мент № 1 сре­щу тях ко­ро­на­ви­ру­са.

Още ми­на­ла­та го­ди­на с въ­веж­да­не­то на 5G в Юж­на Ко­рея - мно­го пре­ди за­ра­за­та да плъз­не по све­та, хи­ля­ди хо­ра вяр­ва­ха, че тя се съз­да­ва за ма­сов кон­трол и мо­де­ли­ра­не на съз­на­ни­е­то. С раз­прос­тра­не­ни­е­то на ви­ру­са та­па­та от бу­тил­ка­та от­пу­ши ин­тер­вю със се­ме­ен ле­кар в бел­гий­ски вес­тник, озаг­ла­ве­но "5G е жи­во­то­зас­тра­ша­ва­що и ни­кой не го знае". Въп­ре­ки че ня­ма до­ка­за­тел­ства в под­кре­па на твър­де­ни­е­то, то­ва бе­ше дос­та­тъч­но за

пос­лед­ва­ла­та пан­де­мия от стра­хо­ве

Об­яс­не­ни­е­то на пръв пог­лед зву­чи ло­гич­но - град Ухан в ки­тайс­ка­та про­вин­ция Ху­бей, как­то и Лом­бар­дия в Се­вер­на Ита­лия, са най-за­сег­на­ти от Covid-19, но са и сред ре­ги­о­ни­те, в ко­и­то уси­ле­но се ра­бо­ти по пус­ка­не­то на 5G.

Без зна­че­ние, че в Бъл­га­рия все още ня­ма 5G мре­жа, съ­щес­тву­ва го­ля­ма гру­па хо­ра, ко­и­то са твър­до про­тив най-но­во­то по­ко­ле­ние мо­бил­на мре­жа. Ар­гу­мен­ти и до­ка­за­тел­ства в за­щи­та на та­зи по­зи­ция се ва­дят от съм­ни­тел­ни чуж­дес­тран­ни из­точ­ни­ци и сай­то­ве с фал­ши­ви но­ви­ни. Във Фейс­бук стра­ни­ца­та на Stop5G Bulgaria, ве­че има поч­ти 80 хил. пос­ле­до­ва­те­ли. Ор­га­ни­зи­рат се про­тес­ти и се пра­вят пе­ти­ции сре­щу ин­ста­ли­ра­не­то на мре­жа­та у нас.

Мо­же би най-го­ля­мо вни­ма­ние прив­ле­че фил­мът "План­де­мик". 26-ми­нут­но­то про­фе­си­о­на­ло ви­део с пре­тен­ции за до­ку­мен­та­лен филм нат­ру­па ми­ли­о­ни гле­да­ния в YouTube. Д-р Джу­ди Май­ко­виц, ко­я­то на пръв пог­лед е се­ри­о­зен спе­ци­а­лист, из­ла­га сво­я­та те­о­рия във ви­де­о­то, но ней­но­то име се свър­зва и със све­то­вен за­го­вор на фар­ма­цев­тич­ни ком­па­нии. Со­ци­ал­ни­те мре­жи ре­а­ги­ра­ха бър­зо и пре­мах­на­ха кли­па от ин­тер­нет прос­тран­ство­то, но съм­не­ни­е­то в хо­ра­та не са­мо ос­та­на, а и се за­си­ли.

Ос­нов­но те­о­ри­и­те око­ло за­го­во­ра Covid-19 се де­лят на две гру­пи. Спо­ред ед­на­та, 5G

мо­же да по­тис­не имун­на­та сис­те­ма

ка­то по то­зи на­чин пра­ви хо­ра­та по-по­дат­ли­ви на ви­ру­са. Дру­га­та пред­по­ла­га, че ви­ру­сът по ня­ка­къв на­чин мо­же да бъ­де пре­да­ден чрез из­пол­зва­не­то на 5G тех­но­ло­ги­я­та. И две­те те­зи са на­пъл­но от­ре­че­ни от спе­ци­а­лис­ти­те, ко­и­то каз­ват, че иде­я­та за връз­ка меж­ду Covid-19 и 5G е би­о­ло­гич­но не­въз­мож­на. Ме­ди­цин­ския ди­рек­тор на NHS England Сти­вън Пу­рис до­ри за­я­ви, че те­о­ри­и­те на кон­спи­ра­ци­я­та са "най-ло­ши­ят вид фал­ши­ви но­ви­ни", но уви - ня­ма­ше кой да го чуе. Към всич­ки вер­сии, че ви­ру­сът е съз­да­ден от фар­ма­цев­ти и се раз­прос­тра­ня­ва чрез 5G мре­жи, кон­спи­ра­то­ри­те при­ба­вят и въз­мож­нос­тта той да е ор­га­ни­зи­ран от Бил Гейт­с, кой­то ис­ка да пос­та­ви елек­трон­ни чи­по­ве на всич­ки. Спът­ни­ци­те на Илон Мъск, ко­и­то се из­стрел­ват в Кос­мо­са, съ­що не бя­ха про­пус­на­ти. То­ва до­ве­де до въл­на от ван­дал­ски про­я­ви в Ев­ро­па и САЩ. Про­тив­ни­ци­те на тех­но­ло­ги­я­та под­пал­ват стъл­бо­ве с мон­ти­ра­ни на тях пре­да­ва­те­ли на 5G мре­жа­та. Във Ве­ли­коб­ри­та­ния бя­ха ре­гис­три­ра­ни око­ло 50 по­жа­ра на стъл­бо­ве и дру­ги съ­о­ръ­же­ния, а пос­то­ве във Facebook гла­сят: "Ни­кой не ис­ка рак & covid-19. Спре­те да се опит­ва­те да го нап­ра­ви­те или все­ки стълб и ма­га­зин за мо­бил­ни те­ле­фо­ни ще свър­шат ка­то то­зи".

В пос­лед­ни­те сед­ми­ци се наб­лю­да­ва за­сил­ва­не на

"ан­тим­ре­жо­ви­те" дви­же­ния и в Пол­ша

Ин­те­рес­но е, че в те­о­ри­и­те око­ло за­го­во­ра "Ко­ро­на­ви­рус" има и мно­го про­ти­во­ре­чия меж­ду учас­тни­ци­те в ед­ни и съ­щи гру­пи. От ед­на стра­на твър­дят, че пан­де­ми­я­та е пре­диз­ви­ка­на из­кус­тве­но, че ви­ру­сът е спе­ци­ал­но от­гле­дан в ла­бо­ра­то­рия в Ухан, за да уни­що­жи ми­ли­ар­ди хо­ра чрез 5G мре­жи­те, от дру­га оба­че каз­ват, че Covid-19 не бил ни­що дру­го, ос­вен обик­но­вен грип.

Ма­со­ва­та ис­те­рия се под­клаж­да и от пос­то­ве­те в со­ци­ал­ни­те мре­жи на из­вес­тни ли­ца и све­тов­ни ли­де­ри на­че­ло с пре­зи­ден­та До­налд Тръмп, кой­то зас­та­на зад вер­си­я­та, че ви­ру­сът е съз­да­ден из­кус­тве­но в Ки­тай. Аме­ри­кан­ска­та пе­ви­ца Ке­ри Хил­сън, ко­я­то има 4,2 ми­ли­о­на пос­ле­до­ва­те­ли в Twitter, пуб­ли­ку­ва ня­кол­ко пос­та, в ко­и­то се опит­ва да до­ка­же връз­ка­та меж­ду ко­ро­на­ви­ру­са и 5G.

Иде­я­та, че 5G мре­жа­та е опас­на за здра­ве­то ни над­граж­да стра­хо­ве­те от вред­но­то вли­я­ние на по-ран­ни­те мо­бил­ни мре­жи. От­как­то GSM-ът се по­я­ви в ръ­ка­та ни хо­ра­та по цял свят вяр­ват, че мо­бил­ни­те те­ле­фо­ни при­чи­ня­ват куп бо­лес­ти - от миг­ре­на до рак. При 5G тех­но­ло­ги­я­та па­ни­ка­та е още по-го­ля­ма, за­що­то до 2024 г. се очак­ва 40% от на­се­ле­ни­е­то на зе­мя­та да ми­не на нея, в то­ва чис­ло и Бъл­га­рия.

В Со­фия ве­че има ня­кол­ко тес­то­ви клет­ки

А още не е яс­но как точ­но въз­дейс­тва на чо­веш­кия ор­га­ни­зъм ви­со­ко­чес­тот­но­то из­лъч­ва­не, при то­ва на по-ви­со­ки чес­то­ти от до­се­га пол­зва­ни­те. Спо­ред ня­кои из­след­ва­ния го­ле­ми ко­ли­чес­тва нейо­ни­зи­ра­на ра­ди­а­ция, сред ко­и­то са и ра­ди­о­чес­то­ти­те, мо­же да е мно­го опас­на. Още по­ве­че, че ек­спер­ти­те, на ко­и­то пра­ви­тел­ство­то в Швей­ца­рия да­де за­да­ча да раз­след­ват ка­зу­са в края на 2019 г., не из­ля­зо­ха с яс­на по­зи­ция. А са­мо и за­я­ви­ха, че са нуж­ни по­ве­че из­след­ва­ния.

"Taзи иcтopия зa 5G нямa нayчнo дoкaзaтeлcтвo и cъc cигypнocт e пoтeнциaлнa дeзин­фopмaция, кaтo вcъщ­нocт мoжe и дa cлyжи зa paзceйвaнe нa oбщecтвeнoтo внимaниe oт кoнтpoлиpaнeтo нa епи­де­ми­я­та c СОVтD-19", ко­мен­ти­ра д-р Джо­на­тан М. Са­мет, про­фе­сор в шко­ла по об­щес­тве­но здра­ве към Уни­вер­си­те­та на Ко­ло­ра­до.

"То­ва е не­ле­по твър­де­ние. Вся­ка го­ди­на ид­ва нов щам на грип, кой­то оби­ка­ля све­та. Ето то­ва пра­вят ви­ру­си­те - му­ти­рат и ще се раз­прос­тра­ня­ват по то­зи на­чин, ве­ро­ят­но до­ка­то има жи­вот", за­я­вя­ва и Джон Бю­чър от На­ци­о­нал­на­та прог­ра­ма по ток­си­ко­ло­гия, меж­ду­ве­дом­стве­на прог­ра­ма за здра­ве­о­паз­ва­не и чо­веш­ки ус­лу­ги в САЩ, ко­я­то се за­ни­ма­ва с про­вер­ка и оцен­ка на опас­нос­ти­те в на­ша­та сре­да.

На­у­ка­та е ка­те­го­рич­на: ня­ма до­ка­за­тел­ства за връз­ка меж­ду ви­ру­си, мо­бил­ни мре­жи, чи­по­ве и спът­ни­ци. Но пос­ле­до­ва­те­ли­те на Джор­дж Ору­ел виж­дат в пе­та­та ге­не­ра­ция на мо­бил­ни­те мре­жи не­що мно­го по-опас­но от ко­ро­на­ви­ру­са - пъ­лен кон­трол. Но­ва­та мре­жа изис­ква и 5G ус­тройс­тва. Сам­сунг ве­че пус­на­ха та­ки­ва на стар­то­ва це­на от над 2 000 лв. 5G ще пре­на­ся дан­ни от 10 до 100 по-бър­зо от се­гаш­на­та 4G мре­жа, сва­ля­не­то на ин­фор­ма­ция ще е с кос­ми­чес­ка­та ско­рост от 1 ги­га­бит в се­кун­да. Мо­бил­ни­те ус­тройс­тва ще мо­гат да по­лу­ча­ват и из­пра­щат дан­ни за по-мал­ко от 1 хи­ляд­на от се­кун­да­та. И днес зна­ем, че с Гу­гъл про­фи­ла си и GPS ло­ка­ци­я­та не мо­жем да се скри­ем. Про­тив­ни­ци­те на но­ва­та тех­но­ло­гия вяр­ват, че и без ко­ро­на­ви­рус с 5G хо­ра­та ще ста­нат кук­ли на кон­ци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай