Забелязаха мъж, който прилича на Аладин, в Благоевград

Забелязаха мъж, който прилича на Аладин, в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Мъж, който прилича на нападателя на 20-годишната Виктория Христова - Салахедин Бин Аладин от Алжир е забелязан в благоевградския квартал "Еленово". За това сигнализирала в понеделник вечерта жена, която живее в комплекса. Тя обяснила, че млад мъж я заговорил на почти перфектен английски език, след което спокойно продължил да се разхожда в района. Според нея човекът приличал на този от разпространената от МВР снимка на нападателя на Вики.

"Това, че е говорел перфектен английски по-скоро означава, че не е издирваният мъж. Нищожен е шансът тази информация да е достоверна. Все пак извършваме проверка по случая, няма място обаче за паника и стрес сред гражданите", твърдят криминалисти. Според тях Аладин е без пари и е агресивен, което контрастира на описанието за спокойно излъчване от страна на младия арабин. Той пък от своя страна няма никакви отличителни белези.

"Проблемът е, че всеки втори арабин може да се стори на някого, че е нападателят над момичето в София. На територията на Благоевград нямаме регистрирани нито кражби, нито обири, нито грабежи, а е нормално човек като Аладин да направи нещо такова, след като е без пари", категорични са благоевградски криминалисти, които работят по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай