Юпитер в Риби: Въображението се развихря

Избягвайте самосъжалението, време е за медитация

Юпитер в Риби: Въображението се развихря | StandartNews.com

На 14-ти май в 01:36 ч Юпитер влезе в знака Риби. Планетата ще престои за кратко в своето обиталище до 28-ми юли.

Периодът ще се характеризира с ново разбиране на подсъзнателните мотиви и състрадание към нуждаещите се. Осъзнаването на миналите ви преживявания могат да помогнат да се ориентирате в бъдещето. Транзитът ви дава по-добра оценка на красивото и ще обмисляте нови цели в живота си. Позволява ви да разберете страданието на другите хора в различни житейски ситуации.

Дава ви се възможност за конструктивна работа или принос за развитие на културни проекти. Времето е подходящо за организации, свързани с лечебни заведения, духовни организации и други културни асоциации. Подходящ период за поглед навътре и медитации, а също и за търсене на духовно убежище и уединение. Засилено е усещането и преценката за изкуство, религия, музика, философия и красота на природата. Ще сте предпазени от неблагоприятни случаи, особено ако миналите ви действия и мотиви са били градивни.

Избягвайте самосъжалението. Анализирайте как проявявате симпатии, своя сантиментален живот, съпричастността в своите желания и светът на вашите илюзии. В краен случай е възможно да участвате в благотворителна акция.

Ще имате добро разположение, милосърдие и великодушие. Добро е влиянието за мистичната и окултна страна на живота. Дава ви се богато въображение, чувство за красота във форма и хармония. Привличени сте от музика, изкуство, поезия, както и стремеж за чист, красив и добре нареден дом. Тази позиция на планетата запазва мира и хармонията в семейния ви живот, дава ви приятели и голяма популярност.

Ще се запази тенденцията да се живее на разстояние един от друг. Ще бъдем свидетели на проява на желание да се опази живота на хората. Радостта от живота ще бъде патинирана.

Ако използвате като щит и опора духовните си устои, тогава ви очаква един градивен период. Търсете красивото и скритото зад него. Юпитер ще премине през зодиакалния знак Риби през пролетта – сезонът на надеждата. Колкото и да е бурен животът край нас, природата ни дава пример за оптимизъм и вдъхновение. Ако се поучим от нейния стремеж към светлината и топлината, то ще може да претворим живота си по един нов и по-добър начин.

Желая ви вдъхновение и вяра в доброто и красивото!

Азарей, 2021

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай