Юлиан Вергов влиза в "Маскираният певец"

В шоуто ще се завърне Пчелата, но в костюма този път ще е нова звезда

Юлиан Вергов влиза в "Маскираният певец" | StandartNews.com

Тази събота феновете на „Маскираният певец“ ще станат свидетели на титанични дуели. След свалянето на маската на Очите, под която се криеше чаровната певица Поли Генова, един срещу друг в битка за оставане в шоуто ще се изправят останалите шест маски от първата седмица с дуели. Ангелът ще застане срещу Баба Яга, Булката срещу Светлината и Златният срещу Плашилото. В края на вечерта ще падне и третата маска във втория сезон на предаването.

В ролята на гост-детектив тази седмица влиза обичаният актьор Юлиан Вергов. Заедно с Алекс Раева, Азис и Владо Пенев той ще трябва да разследва събраните досега улики и да даде своите  предположения кои са популярните личности, скрити зад атрактивните маски.

В най-мистериозното шоу се завръща и един от любимите герои на зрителите от предходния сезон – Пчелата. Миналата година под впечатляващия костюм се криеше певицата Маги Джанаварова, която зае трето място в първото издание  на „Маскираният певец“. В събота нова звезда ще вдъхне отново живот на Пчелата, която зрители и панелисти ще опитат да разпознаят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай