Йорданка Христова с признание за Фидел Кастро

Певицата най-сетне ще представи своите мемоари

Йорданка Христова с признание за Фидел Кастро | StandartNews.com

Великата Йорданка Христова най-сетне ще представи своите мемоари. Това ще се случи на 80-годишнината и на 10-и септември, а книгата се пише вече няколко години и интересът към нея е изключителен.

Какво е изживяването да се доближиш до най-големия в Куба - Фидел Кастро, Данчето специално ще спомени в книгата си. 

"Много се говори за нашите отношения, в книгата ще има и за тях“, тайнствено отговаря Христова на въпроса дали е голямата любов на кубинеца. Кастро не веднъж се е срещал с изпълнителката, която има лични посвещения от него на мини книжка, издадена от нейна приятелка от Азербайджан.

В момента певицата обмисля да направи последен концерт в Куба, тъй като повече от приятелите и вече си били отишли от този свят. Освен Кастро Христова ще спомене и петричката пророчица Ванга, на която е била любима изпълнителка, пише HotArena. 

Прелюбопитни в книгата ще бъдат и разказите от приятелството на Данчето с Богдана Карадочева и Лили Иванова. Певицата най-вероятно ще включи спомени за покойния си свекър - бившия соц. министър Григор Стоичков, когото до последно нарича "татко“, въпреки че е била разведена със сина му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай