Събота,

Йогата напусна "Фермата"

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

Един от най-колоритните участници във „Фермата“ 6 – йога учителят Илиян Стефанов, е първият отпаднал след елиминационен дуел за сезона. На Арената той се изправи срещу избран чрез жребий опонент – строителния предприемач Борислав Стефанов.  

„Психически аз съм най-подготвен от цялата „Ферма“ за това, което предстои“, убедено коментира Илиян преди дуела, а неговите фенове в стопанството го подкрепиха с продължително „О-м-м-м-м-м“. Гуруто предпочете да влезе в битките бос и полугол, но въпреки положителната си нагласа не успя да победи в нито една от игрите. След четири битки и без спечелена точка, Илиян претърпя пълно поражение с финален резултат от 10 на 0 в полза на Борислав.

Притежателят на най-широката усмивка и най-сръчните ръце в стопанството, се оказа както по-добре физически подготвен за тежките битки, така и по-мотивиран за победа в състезанията за памет и знания. Строителят успя да се справи по-бързо с търкалянето на 300-килограмова гума от трактор, както и с изпитанието да държи на раменете си 100 кг тежест. И в двете игри Илиян отказа да се бори, усещайки, че няма да надделее над по-силния си противник. Въпреки това, двамата записаха най-доброто време, постигано във всички предишни сезон в четвъртата и последна битка за издръжливост.

„Съдбата предначерта това. Успях да покажа на хората важните за мен неща. Моята сила не е във физическите битки, а в това да преподавам йога“, коментира на сбогуване Илиян, който показа на участниците, че човек може да живее с много малко храна, без дрехи и лишен от всички светски удоволствия.

Тагове: Фермата

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички