Яхти за милиони във Варна. Но кого са?

Бизнесдама от Украяна е в морката столица с 55-метровото си бижу

Яхти за милиони във Варна. Но кого са? | StandartNews.com

Супер яхти за милиони акостират във Варна и събират очите на местните жители. На Пристанище Варна - Изток вече се кипри MUSTIQUE (IMO: 9332444).

55- метровото морско бижу се отдава под наем за 250 000 евро на седмица, съобщава специализираното издание maritime.bg, позовавайки се на сайта на менажиращата я компания Titan F’leet Management, базираната във Франция.

Според система Equasis луксозният плавателен съд е собственосг на компания, базирана във Валорис, Франция. Източници на изданието твърдят, че краен собственик на кораба е бизнесдама от Украйна, уточнява сайта.

13-членен е екипажьт на яхтата, на която има удобства за до 12 гости - пасажери. MUSTIQUE има 6 стандартни каюти, включително главен суит, една VIP-кабина и 4 двойни спални.

Във Варна се очаква да пристигне и 44-метровата яхта KIJO (IM0: 9278038). Нейният седмичен  наем струва 175 000 евро на баровците, които се разхождат с нея по море и се забавляват.

Екипажьт е 8-членен. На борда има места за 12 пасажери, за които на разположение са 5 кабини, апартамент и 4 двойни каюти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай