Възможно ли е? Тази снимка на Камила разтресе Острова

И стана повод за много полемики

Възможно ли е? Тази снимка на Камила разтресе Острова | StandartNews.com

Едни снимки от преди десетилетия могат да преобърнат исторически представи, свързани с кралското семейство.

За бурната връзка на Чарлз и Камила Паркър-Боулс се знае много. На двойката й бяха необходими три десетилетия и половина, за да премине от младежка любов към официален брак.

Малцина обаче си спомнят как изглеждаше младата и весела Камила Шанд, в която настоящият крал на Великобритания се влюби.

Спокойна, приятна във всички отношения и излъчваща щастие - това мислят околните за нея. Момичето е наясно с аристократичните правила на приличие и притежава известна скромност, когато е необходимо.

От майка си наследява острото чувство за хумор, което запазва и до днес.

За младата Камила Шанд се говори, че е звездата на всяко парти и не страда от дефицит на мъжко внимание. Смята се, че винаги е знаела как да поддържа разговор. Точно с това е омагьосвала абсолютно всеки събеседник.

Както е известно, и двете бъдещи съпруги на тогавашния принц на Уелс получават образованието си в Швейцария. Там младата госпожица Шанд учи няколко езика, овладява изкуството на сервиране, цветарството, счетоводство и как да се грижи за деца, пише Блиц.

В Англия нейната позната Лусия Санта Круз, която е била приятелка на Чарлз от колежа, запознава Камила с престолонаследника и между тях започва афера.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай