Всички сме буре с барут до 27 юни

Всички сме буре с барут до 27 юни | StandartNews.com

Марс и Уран ни карат да се инатим и да тропаме по масата

Сложен период. Започва от 21 юни, когато трябва да забравим за заинатяването, а самомнението и честолюбието да зачертаем от общуването. Нееднозначната характеристика на дните 23 - 27 юни е пряка последица от съотношението на две небесни тела. Става дума за Марс и Уран. Всяка от планетите и сама може да предизвиква непремереност и изхвърляния, както и прибързаност в делничния живот. Сега говорим за нещо повече - за енергии, способни да провокират силна нервност, сприхавост, отчаяни амбиции и нездрави намерения.

Анализът ми позволява да препоръчам поведение, противно на описаното. Редно е да се възпрем от действия срещу статуквото, защото не можем да си представим какви ще са последиците от несправянето ни с енергията, с която разполагаме. Предварително мога само да кажа, че те ще засегнат най-чувствителните ни места, ще провокират дълбоко скриваните емоции да излязат на повърхността. Нищо чудно да ни се наложи да разкрием неща, които бихме предпочели да запазим в тайна.

(Астрологична прогноза за периода от 21 до 27 юни 2014 г.)
Даниела Евстатиева

ОВЕН

Прецизни в детайлите

Всичко, с което се занимавате или възнамерявате да включите в своята програма и да използвате в работата и във взаимоотношенията си трябва да е много, много прецизно прегледано и претеглено. Умереност във всичко! Това трябва да е мотото над вашите действия през дните. В нито един момент не отслабвайте контрола над собствената си реч и с внимание слушайте в думите на събеседника. Днес се казват и се чуват неща, които иначе няма как да излязат на бял свят. Марс и Уран (МАРС И УРАН) са не само силни противници, но и са консолидирани в тази си надпревара да парират вашите действия. Не ви препоръчвам да се поддавате на шестото си чувство, ако смятате да играете не по правилата. Сега то е лъжовно, както е слаб ангелът ви в любовта. Не забравяйте, че звездите ви призовават да си партнирате с другата страна, а не да я побеждавате, разубеждавате или подвеждате.

ТЕЛЕЦ

Пазете се от недоразумения

Правите нещата в крачка. Променяте вижданията си, прехвърляте вниманието си към нови цели, настоявате околните да ви следват, докато структурирате наново отношения, цели. Не е лесно да се работи с вас. Силата на транзитите ви придава увереност и същевременно изисква адекватни реакции. Например между 20 и 23 юни ви се предлага пътуване. Готови сте да тръгнете на път, без да се замислите, и впоследствие се сещате да питате дали някой е искал да ви придружи. Надявам се да проектирате енергията на периода в занимания, позволяващи да разширите своя кръгозор. Така няма да ви остане свободно време за опити да променяте онези, с които ви е срещнал живота. Подобно намерение би генерирало недоразумения и нещо повече.

БЛИЗНАЦИ

Отдайте се на купон

Вие сте леко смутени. Доскоро убеждавахте и себе си, и околните, че следвате стриктно ясна и точна линия, целяща се в по-висок пост, в признание и влияние над общността, приета за сцена на изявата ви. От момента, в който Слънцето се премести върху територията на знака Рак в 13 часа и 52 минути източноевропейско време на 21 юни, вие се преорганизирахте и поехте в нова посока: твърдите, че сега за вас най-важни са приходите, доходите, финансовите резултати и сте готови на всичко, в това число и на нестандартни решения, за да ви излязат сметките. Няма как да издържите дълго време да сте толкова сериозни. И не виждам причина да го правите. Към края на периода се откриват възможности да се погрижите за своето тяло, организъм, кондиция и душевен комфорт. Дните от 25 до 27 юни включително предлагат забавления. Направете го, както си знаете, без да мислите за утре и без да обвързвате резултатите от работата си с правото да се почувствате волни.

РАК

Водите чужда битка

Вие сте спокойни и себедостатъчни. Не смятате да предприемате начинания - не ви идва желание отвътре, а както се знае, то има способност да ви ръководи при вземане на важните житейски решения. И все пак трябва да употребите напирщата творческа енергия, за да сте доволни. През дните 21 и 22 юни мнозина ще се нагърбят да решават чуждите казуси и ще се потрудят да извадят някого от затруднение. Подобна битка с реалността на делника има вероятност да ви изтощи. Ще допълня, че планетните въздействия биха могли сериозно да наклонят везните в посока на занимания с духовни практики, среща с хора, до които смятате да се допитате за бъдещето, както и с литературата, в която смятате, че ще намерите отговори на наболелите делнични и житейски питания. Като се обобщи картината, ясно се вижда, че ви предстои седмица на работа над себе си и при всички случаи, към 26 - 27 юни, ще се нуждаете от време само за себе си.

ЛЪВ

Слушайте близките

Продължава една нелека фаза. Вслушайте се във вътрешния си глас, нашепва ви идеи за кратък отдих, за ваканция според даденостите и възможностите ви. Така или иначе, където и да ви намерят и оставят дните, не се отказвайте от предварителното си намерение да споделяте и приятните, и трудните часове с партньора. Любимите хора имат днес привилегията да ви разтоварват и развличат, да ви вдъхват увереност и да ви хвърлят в трудния момент спасителния пояс. Убедена съм, няма да сбъркате, ако послушате какво ви съветват по отношение на финансовите планове, подготвени за реализация в близко бъдеще. Подходящо е преди това те да бъдат обсъдени.

ДЕВА

Не теглете заем

Не сте подминати от звездните трансформации. Вие сте подвластни на енергиите от страна на "ретроградния" Меркурий и на Венера, която навлиза на територията на Близнаци на 23 юни. Поради това сте склонни ненамясто да преувеличавате или да умаловажавате енергията и последствията от събитията, ситуациите, отношенията. Не бих се учудила, ако някои се почувстват достатъчно сигурни и направят постъпки за вземане на кредит, заем. Една напълно неприемлива инициатива в рамките на настоящата седмица. Други ще се пробват да решат семейни или домашни въпроси, упражнявайки ветото си. И от това няма да излезе нищо смислено. Далеч по-приятно ще си прекарате, ако още на 23 юни се пробвате да предложите на партньора идея за кратко пътуване, малка ваканция, отдих за няколко дни, който да ви откъсне от ежедневието. Дори да смятате, че ви предстоят неотложни решения, пак е възможно да си позволите това малко бягство от настоящето.

ВЕЗНИ

Внимавайте с документите

Отново сте изправени пред отговорността да решавате. Не е лесно, признавам. Всъщност, и настроението ви, и намеренията ви, и тяхната реализация ще зависят от това дали на 21 юни ще разкриете плановете си. Иска ви се да съхраните за себе си поне една малка част от бъдещите си намерения. Не защото не желаете да сложите картите на масата, а защото не сте напълно уверени в успеха. И отново сте напълно прави. Ще ви посъветвам да се вглеждате много внимателно в документите, които попълвате или подписвате, както и в онези, които подготвяте. 24 и 25 юни са успешните ви дни от периода. Препоръчвам ви за тогава да насрочвате важните срещи и разговорите, на които разчитате не само да изяснят ситуацията, но и да получите подкрепата на близките хора. В края на седмицата мислете повече какво ви е нужно, какво ви разтоварва и какво ви прави щастливи - прекрасен завършек на един нелек период.

СКОРПИОН

Големи очаквания

Очакванията ви са големи. Големи са и усилията, които не отсега текат в различни посоки и превръщат вашето ежедневие в динамично и конструктивно време. Налага се да сте непрекъснато на щрек. Ясно ви е и защо - нищо не може и не трябва да се решава ей-така, без цялостно оглеждане и преценка. Във въздуха витае опасността от пропуски и грешки, които по време на "ретроградната" меркуриева фаза са нещо обичайно. По този начин, вие защитавате делата си и си подсигурявате спокойствие. Има опасността някой да се възползва от миг невнимание и да провали всичките ви усилия. А сега, когато Венера /от 23 юли/ е вече в знака на Близнаци, е невъзможно да разчитате друг да ви подсеща или да ви помага при обичайните делнични занимания. Всичко ще преминава през вашите ръце.

СТРЕЛЕЦ

Изкушени от авантюра

В края на този юни вие ще работите на пълни обороти. Нямате време за отдих и не смятате да си го позволявате, а като си погледнете програмата, ви става ясно, че нямате и ден за губене. Единствените спокойни моменти ще преживеете на 21 юни, когато транзитиращото Слънце преминава на територията на знака Рак. Ситуацията леко се успокоява и вие сте готови на всякакъв компромис, за да си подсигурите подкрепата и съгласието на партньорите за своите начинания. Дали става дума за намерения в личен план или за такива в деловия сектор, няма значение, защото сега се раздавате напълно и на двата фронта. Не го споменавам случайно. Към 27 юни се появяват очертанията на една нова и нестандартна картина, която смесва в едно служебно-професионални изяви и емоционална привързаност. Ще са ви нужни сериозни вътрешни усилия, ясен отчет за възможностите и точна представа за реалността, за да не се поддадете на изкушението, наречено авантюра.

КОЗИРОГ

Не злоупотребявайте с власт

Мислите ви са заети с предначертания. Разстилате ги мислено, докато прехвърлят рамките на настоящия юни. Гледате още по-напред. В пресмятанията включвате идеи и намерения със срок за реализация до края на 2014 година. Надявам се, всичко това да не утежни поведението ви с пресилени очаквания. Ако ви харесва да мечтаете, разбира се. Проблемът ще се появи там, където реалността губи контур, докато се опитвате да насилвате обстоятелствата, за да докажете своята правота или далновидност. Да ви припомням ли, че Меркурий е "ретрограден" и взаимните атаки между - Марс в знака Везни и Уран в знака Овен (МАРС В ЗНАКА ВЕЗНИ И УРАН В ЗНАКА ОВЕН) - не ви правят услуга, а непремереността на действия и постъпки подкопават здравето ви. Мнозина ще са склонни да злоупотребят с права и сила в ненужна борба за надмощие. Къде по-приятно ще завърши седмицата, ако след 25 юни проявите творческия си дух и замените делничните ангажименти с пътуване за удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Потърсете старите другари

Напоследък май не планирате добре времето си. Остават неизпълнени задачи, неосъществени намерения за срещи и въпреки това живеете с усещането за претовареност. Откъде идва проблемът? Дали и вие не сте се поддали на общата еуфория, създадена от "ретроградния" Меркурий, който настоява ли, настоява дните да се разтеглят и всичко да се проточва, както се проточват и объркват в последния момент разговорите, които водите. Тръгвате към една цел, пътьом решавате, че друго е по-важно, но същевременно забравяте да уведомите за промяната заинтересованите и ето проблемът е налице. Има само една сфера, която ви носи удовлетвореност и вътрешно спокойствие. Намирате разговорите тет-а-тет за силно стимулиращи интелектуалния ви потенциал и за нещо като свеж полъх за душата, закопняла за разбиране. Не е чудно, че ще потърсите среща с верни, стари другари. Часовете, прекарани с тях, освежават спомените, а и сте убедени, че знаете за какво се говори и защо се мълчи.

РИБИ

Повишение

Периодът е важен най-вече заради събития от професионално естество, предварително планирани да се случат в рамките на дните от 24 до 27 юни. Вие нямате търпение да дойдат датите за преоценка и преразглеждане на позициите, тъй като сте вътрешно убедени, че този път сте огледали всичко до последната подробност, приготвени сте за всякакви изненади и знаете защо сте допуснали грешка. Дали планът ще успее, зависи единствено от вас. В случая сте подпомогнати от небесните вибрации, които ви налагат да действате с далновидна организираност. Дали? Ще го докажат последващите събития. Възможно е да ви предложат повишение, увеличение на заплащането и прочее. Дано не закъснеят, защото в края на периода отново потъвате в своите философски размисли и всякакви материални и други бонуси, които околните или обстоятелствата ще се надпреварват да предлагат, няма да имат за вас онзи примамлив вкус, който усещахте, докато подготвяхте делата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай