Всички се питат коя е тази готвачка, по която мъжете полудяха

няма да повярвате чие гадже прави най-вкусните блини

Всички се питат коя е тази готвачка, по която мъжете полудяха | StandartNews.com

Коя е готвачката, по която всички мъже по света полудяха? Отговорът ще ви смае – Лолита на Гришо.

Лолита Османова изненада хилядите си последователи в "Инстаграм", влизайки в ролята на готвачка. Официалната приятелка на Григор Димитров, макар двойката да не се е появявала заедно от няколко месеца, показа кулинарни умения в ефир заедно с известни руски шеф Давид Петрос, предаде БЛИЦ.

Красавицата записа свое собствено предаване и го сподели с десетките си хиляди последователи в социалните мрежи.

Видеото е заснето в популярния ресторант "На Мосфильмовской", който се намира в центъра на Москва.Отзивите за уменията на блондинката като готвачка и водеща са повече от добри. Приятелите на милиардерската щерка я поощряват да продължи в същия дух, а някой дори я съветват да се ориентира към кариера в телевизията.

Османова направи вкусни палачинки по руски. Те са наричат блини и са сред най-популярните местни ястия, които се приготвят от брашно с елда.

Напоследък Лолита все по-често се задържа в родината си, а не в дома си в Монако. Това допълнително подклажда слуховете, че най-вероятно с Григор Димитров са разделени, но за момента нито един от двамата не съобщава какво се случва при тях, нито пък са обявявали край на връзката си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай