Връща ли се Деси Банова в Нова? Тя казва "да"

Всеки ден благодаря за любовта на Росен, той е моята половинка!

Връща ли се Деси Банова в Нова? Тя казва "да" | StandartNews.com

Синоптичката Десислава Банова-Плевнелиева ще се върне в Нова телевизия, където работеше преди да излезе в майчинство. "В момента преговарям за връщането си в медията. Още не мога да кажа официално какво ще правя, но се връщам", сподели Плевнелиева, цитирана от Флагман.

"Всеки ден благодаря за любовта на Росен, той е моята половинка! И с годините тази любов се засилва. Ето, вече пет станаха от нашата първа интимна среща. Чувствам се обичана и го обичам и това е най-важното за мен", казва още красивата съпруга на бившия президент Плевнелиев, която само преди дни имаше рожден ден.

"Изкарах личния си празник с приятели и семейството, с всичките ни деца и беше много вълнуващ ден. Искам да запазя в тайна подаръка си от Росен, но от децата получих доста вълнуващи неща. Миналата година Йоана, която е на 10 г., ми беше изработила ръчно кутия за бижута, както и рамка за снимка, събирала си пари, беше чудесна изненада. А Йоан, който е малък, с помощта на каките от детската градина ми подари рисунка. Той много се зарадва на тортата и песните. Това ме прави истински щастлива", казва Деси.

Русокосата красавица уточнява, че не планират със съпруга си да имат друго дете. "Йоан е доста енергичен, не знаех, че не е лесно да се гледа момче, и честно казано, трябва да си знаем възможностите. Тоест, освен да раждаме, трябва да сме и максимално отговорни и отдадени на децата си", сподели Деси. За своите 42 години тя е категорична, че предпочита естественото остаряване, без пластична намеса. "Не мога да съдя хората, които ги правят, но забелязвам, че всички жени вече станаха еднакви с тези операции. Освен това и доста красиви момичета постигнаха обратния ефект с прекаляване", смята Деси.

Колкото до колата, която й откраднаха преди Нова година, Деси със съжаление подчерта: "Не се намери, но много хора смятаха, че са ни я върнали. Парадоксалното е, че тримата извършители станаха публично достояние, излязоха им и имената, имаме и записи, но всичко си остана на това ниво на разследване - т.е. никакво. Това буди у мен въпросителни - с чия благословия се ползват тези хора, за да са на свобода при всички криминални деяния, които имат? Но парадокси в тази държава да искаш! Медиите са единственият коректив, а за мен ден не минава, без някой да ми пише, че са му откраднали колата по същия начин, както на мен - пред очите ми. И нищо с разследването", сподели Деси Плевнелиева, която предпочита да загърбва лошото и да мисли само за хубави неща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай