Времето утре: Предимно слънчево и без валежи

Времето утре: Предимно слънчево и без валежи | StandartNews.com

София. През нощта ще бъде предимно ясно със слаб вятър от запад-северозапад, предаде "Фокус". Минимални температури между 6° и 11°, по морския бряг 11°-14°, в София около 8°. Утре ще бъде предимно слънчево, но следобед над Северозападна България, а по-късно през деня и над централните и източни райони от страната ще има временни увеличения на облачността. Без валеж. Вятърът от запад-северозапад отново временно ще се усили – до умерен. Максимални температури между 20° и 25°, в София 20°. 

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб северозападен вятър, след обяд от изток-югоизток. Максимални температури 21-23°. Температурата на морската вода е от 18° по северното крайбрежие до 23° по южното. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временно увеличение на облачността. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 14°, на 2000 метра - около 6°.

В неделя ще има променлива облачност, почти без валежи. Вятърът ще е слаб от северозапад, в източните райони до умерен от север-северозапад. Минималните температури ще са между 7° и 12°, а максималните между 18° и 23°. В понеделник в Дунавската равнина ще се усили северозападният вятър. Над Западна България облачността ще намалява до предимно слънчево, а над източните райони ще е по-често значителна, вероятността за валежи е малка. Във вторник ще има по-значителни увеличения на облачността, на отделни места ще превали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай