Време за плаж! 3 топ дестинации в София, достъпни с една карта

Pulse Fitness посреща столичани в истински летен оазис

Време за плаж! 3 топ дестинации в София, достъпни с една карта | StandartNews.com
  • Къде да разпуснем в летните горещини – Pulse Fitness дава 3 възможности

Лятото отново е тук. Дойде времето през годината, в което копнеем да сме край прохладната вода с питие в ръка. София предлага много плажни дестинации, на които можем да разпуснем. Три от тях са достъпни само с една карта, ако сте клубен член на Pulse Fitness & Spa. Ето кои са те:

Pulse Beach West Park

Разположен в столичния квартал Люлин, този открит басейн с плаж е с дължина 25 метра. Непосредствено до басейна се намира удобен бар, от който може да закупите питие за разхлада по всяко време от деня. Pulse Beach West Park е заобиколен от десетки легла, шезлонги и барбарони. Лятната идилия е допълнена от външно джакузи и приятна музика.

Водни огледала Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Само на няколкостотин метра от бул. България се намира един истински летен оазис – откритата плажна зона на Pulse Fitness & Spa Bulgaria. Позиционирани върху специални водни платформи, наподобяващи салове, са външни шезлонги, върху които можете да релаксирате ежедневно. Водата, разположена около тях, допринася както за равномерното оформяне на тен, така и за разхлаждането на почиващите тук хора.

Шезлонги с панорамна гледка Pulse Fitness & Spa Platinum

Събирайте тен, докато се любувате на любимата ни столица. Pulse Fitness & Spa Platinum е разположен в сърцето Хаджи Димитър. На върха на сградата ви очакват десетки шезлонги, от които се открива спираща дъха гледка към източната част на София.

Всички тези плажни дестинации може да посещавате неограничено, ако сте клубен член на веригата Pulse Fitness & Spa. Ако все още не сте клиент на клуба, можете да закупите карта още днес на място, на номер 0700 44 044 или онлайн тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай