Володя Стоянов заплаши Виктор Калев със съд

Актьорът се превъплъти в певеца няколко години след забраната никой да не влиза в образа му

Володя Стоянов заплаши Виктор Калев със съд | StandartNews.com

Фото "Шоуто на Слави"

Виктор Калев има редица любими образи от времето си в "Шоуто на Слави". Сред тях е и превъплъщението му във Володя Стоянов. В навечерието на 2021-а актьорът за пореден път облече народните одежди за ролята на певеца в специалната новогодишна програма на БНТ. В нея Калев изигра скеч, имитирайки Стоянов, но изглежда, че този път е попрекалил със закачките. Войводата хич не е останал доволен от изпълнението на актьора и дори се закани да предприеме сериозни мерки по въпроса. 

"Няма да коментирам тази безвкусица. Има си съд за тези неща. Там ще си търся правата", заяви Володя. Негови колеги също разкриха, че той бил много огорчен от гаврата, предаде "Уикенд". Още повече, че неговите деца и внуци гледали шоуто. В продължение на няколко минути навръх Нова година Виктор Калев разсмиваше зрителите, акцентирайки върху протяжно бавния говор на Стоянов.

Скечът на Калев в ефир бил изненада за певеца, тъй като вече четири години, след официалната забрана никой не е влизал в образа му. Войводата никога не е криел, че не е фен на телевизионните закачки по негов адрес. В миналото, когато Калев редовно го играеше при Слави, изпълнителят се опитвал да се свърже и със сценаристите на Дългия, но до преговори не се стигнало. Тогава взел решението за патент върху името и псевдонима си. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай