Внучката на Камата бие момчетата на футбол

Мика Стоичкова помага на баща си в модната му линия

Внучката на Камата бие момчетата на футбол | StandartNews.com

През 1994-а Христо Стоичков посвети емблематичния си гол срещу Германия на четвъртфиналите в САЩ на дъщеря си Мика. До днес връзката им е специална и тя често го нарича "най-добрият баща на света". От малка е свикнала да вижда у дома звезди като Пике и Марадона. А Григор Димитров й е като по-малък брат. 

"Горда съм, че баща ми е Христо Стоичков. Аз обаче не го виждам като звезда, а единствено като мой баща, който се стреми аз и сестра ми да бъдем добри хора, да сме образовани, да сме справедливи към хората около нас. Той наистина е легенда, но за нас е татко ни, който ни обича и дава всичко за нас двете. Имаме много хубави спомени заедно. Много неща сме преживяли, защото сме били навсякъде по света", разказа Мика в "Събуди се".

"Всички сме много близки в нашето семейство. Говорим си за абсолютно всичко, винаги искаме съвети един от друг. Аз вече съм почти на 33, но винаги се допитвам до баща ми и майка ми дали правя правилното нещо. Всеки днес се чуваме. Не може да мине ден, в който той да не чуе и види внучката си, така че сме постоянно на телефона. Не знам дали е генетично, но дъщеря ми вече рита по-добре от момчетата", сподели Мика.

"Майчинството ме промени изцяло. Станах по-грижовна. Чувствам се по-добър човек, имам много любов в себе си. Няма нищо, което да ме събори емоционално", каза дъщерята на Стоичков, която активно му помага в разработването на фешън бранда. 

Мика и дъщеря й в момента са си в София. Неотдавна госпожица Стоичкова пусна в социалните мрежи селфи със Симеон Славчев, една от звездите на Герена. Хубавата жена признава, че не дели приятелите си по отбори и цветове - има ги от Левски и ЦСКА, от Реал Мадрид и Барса. Оказва се, че Мика често общува със Симеон, но не коментира дали й е гадже. Както се знае, голямата дъщеря на Камата през последните две години го раздава соло. Без много шум се раздели с бащата на малката Миа, но двамата се грижат с еднаква отдаденост за четиригодишното момиченце. Симеон е с пет години по-малък от Мика, но двамата се радвали на пълна хармония. Славчев също е ерген, въпреки че има тригодишно синче - малкият Антоан е от вече бившата годеница на футболиста Сара. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай