Внучката на Чарли Чаплин на гости при Цитиридис

Навършват се 131 години от рождението на легендарния актьор и режисьор

Внучката на Чарли Чаплин на гости при Цитиридис | StandartNews.com

Внучката на великия Чари Чаплин и правнучка на Нобеловия лауреат Юджийн О'Нийл - Кийра Чаплин, ще бъде специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ на 16 април по bTV. Поводът е 131-я рожден ден на легендарния актьор и режисьор. Актриса, модел, бизнесдама и благодетел – Кийра ще се включи онлайн от дома си в Женева, където като всички нас прекарва дните в изолация. Изключително чаровна, красива и талантлива, тя ще разкаже за творческите си проекти и благотворителната дейност, която е сред основните й дейности. Тя ще сподели и за училището в Сиера Леоне, където над 80% от населението е неграмотно и за което тя се грижи. В разговора ще стане дума и за престижните отличия с името на легендарния Чарли Чаплин и известните личности и великолепни актьори, които са ги получавали през годините. Сред тях са Алфред Хичкок, Лорънс Оливие, Елизабет Тейлър, Джеймс Стюарт, Мерил Стрийп, Барбара Стрейзънд и други.

В „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще „кацне“ и магнетичната Мария Силвестър, която заедно с водещия ще премине в „друго измерение“, за да осъществят заедно мечтата й да бъде космонавт.

В дните преди Великден „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще се включи в благотворителна кауза, в която пекарна ще направи и дари повече от 100 козунака на лекарите от Александровкса болница, които са на първа линия в борбата срещу COVID-19.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай